17-01-10

Long time no write

Na 8 pogingen heb ik dan toch terug de username en pswd van deze blog gevonden. 't Is inderdaad even geleden... Onbeslist. Hoe komt dat? Geen idee... Laat ons zeggen niet voldoende inspiratie om een verhaal neer te pennen. Korte one-liners op facebook, OK, maar een relaas van feiten... welke feiten?

Na mijn fiets-valpartij van 31 oktober werd niet veel gesport. De schaafwonden waren na een 2 tal weken volledig verdwenen, maar de arm en pols waren niet in orde... Op de spoed was niks 'verkeerds' vastgesteld. Gezien de pijn bleef aanslepen, werd toch een afspraak gemaakt bij de sportarts. Hij bekeek nogmaals de foto's die op de spoed werden genomen, en hij zag op die foto's een breuk in de onderarm... Aan de pols was volgens hem toch niks vitaals geraakt. Ik had al eens geprobeerd terug te fietsen, maar dat was echt niet te doen... Gewoon fietsen was geen probleem. Schakelen was een marteling, trillingen waren pijnlijk... Gezien het toch geen echt fiets-weer was, besliste ik nog even te wachten met een cortisone spuit. Momenteel ben ik pijnvrij wanneer ik mijn pols niet moet gebruiken. Maar er zijn nog steeds bewegingen waarbij ik de buurt  bijeen zou gillen. Voorwerpen optillen is ook nog niet voor mij weggelegd...

fat De kerst- en nieuwjaarsfestiviteiten hebben duidelijke sporen nagelaten op mijn torso. OK, je lichaam kan een extra vetlaagje gebruiken tegen de vrieskou, maar er zijn grenzen. Dus de loopschoenen kwamen terug uit de kast, de loopoutfit (duidelijk gekrompen Knipogen ), werd aangetrokken, Garmin werd terug op 'lopen' ingesteld, en we vertrokken voor een aantal tochtjes in de sneeuw. Korte loopjes van max 5 km! Geregeld moest er gestapt worden. Conditie? Ver te zoeken!!!

Vandaag leek het wel lente. Gisterenavond lagen we nog onder een sneeuw-zone, en werden de auto's alweer bedekt met een laagje sneeuw. Vanmorgen was er vollen bak zon aan een blauwe hemel. Dus loopschoenen aan en weg voor een toertje van 7,5 km! (met de nodige wandelpauzes). Ik zal nog uit mijn pijp moeten komen, want vorige week startte ik weer met de promotiecampagne in onze firma voor de Antwerp 10 miles... Regelmatiger trainen zal de boodschap worden!!

19:47 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

weer goed bezig dus! da komt daar in orde!
blijf het ongelooflijk vinden dat ze u gewoon met een breuk hebben laten lopen :s

Gepost door: Jess | 18-01-10

chance ... gelukkig moet je tijdens het lopen niet te veel schakelen ...

Gepost door: geert | 18-01-10

Dankzij die promotiecampagne zal je wel extra gemotiveerd zijn tijdens je trainingen, hopelijk kan je terug een grote groep overtuigen!

Gepost door: Wendy | 18-01-10

Edith zal je wel motiveren om die 10 miles binnen de kortste keren te halen.

Gepost door: Marc | 19-01-10

troost T'is ne magere troost waarschijnlijk , maar je bent niet de enige die alles uit de kast moet gaan halen wat trainingen betrefd :-/
gr

Gepost door: jetty | 21-01-10

hiesedase! welkom terug in blogland!! en veel succes met de opbouw naar de 10 miles!! mooie plannen in ieder geval!

Gepost door: Ruthje | 23-01-10

De commentaren zijn gesloten.