01-06-09

Homer starts to run again...

Oeps... Vorige postje dateert van de Antwerp 10 miles... Onbeslist.

Dat is niet echt verbazend gezien ik daarna bijna niet meer gelopen heb. De laaste keer liep ik op 2 mei... Toen zaten we een weekendje aan zee en liep ik van Duinbergen naar't Zwin en terug. Daarna fini...

Op't werk is't lekker druk. Lange dagen nodigen niet uit om daarna te gaan lopen. Ik weet het, dan moet je juist gaan lopen om eens te relaxen, maar ja, Homer is en blijft Homer. Zelfs jullie loopervaringen op blog en facebook kregen me niet op de been...

Gisteren was het dan de 20 km van Brussel. Elasti ging deelnemen, ik zou supporteren. Voor dag en dauw wou ik gaan lopen. Alles lag netjes klaar. Outfit, Garmin opgeladen, ... De slaap besliste er anders over. Ik werd pas na 9h wakker. Slapen, dat heb ik momenteel nodig. En als ik dan kan uitslapen zet ik zeker geen wekker. Na het ontbijt had ik geen zin meer. We maakten ons klaar om naar onze hoofdstad te vertrekken.

Brussel was klaar om de loopgekte te ontvagen. En de menigte stroomde van alle kanten toe. We zaten even op een muurtje in't Jubelpark. Daar zag je wat: Jong, oud, dik, dun, knap, heel knap, oer lelijk, ... Grappig zo mensen kijken... Iedereen had het zelfde doel. Sporten, prestaties verbeteren, plezier maken.

Na een kort weerzien met de bloggers en facebookers vertrok ik naar een strategisch plekje aan't eind van het Jubelpark. In de stofwolk die voorbij zoefde zak ik heel wat bekenden, maar geen Elasti. De zwerm was gepasseerd en ik legde mij op't gras. Ik moest vechten tegen de slaap. Het was verstandiger om terug op te staan en naar de finisch te wandelen. Supporters stonden rijen dik waardoor ik geen goed beeld op de lopers kreeg. Ik begon te stappen op de Tervurenlaan. Daar had ik wel zicht op de afgematte menigte. Ook daar weer veel bekende gezichten... Ik hield de tijd in't oog. 1:50, 1:51, 1:55, ... Oei oei.. Nog altijd geen Elasti... Wat een tegenvaller. Dan ineens een SMS: 1:45... Hè? Ik belde haar direct op. "Ben je al gefinishd? Ik sta hier te wachten met het fototoestel in de aanslag". Na even zoeken (het verschil tussen links en rechts is nooit Edith haar sterkste kant geweest) vonden we mekaar terug. Ze zat zo fris als een hoentje. "Heb jij wel gelopen? Ik zag zoveel bekenden en jou heb ik nergens gezien!" EEN OPROEP: Heeft iemand Edith zien lopen?

Vanmorgen dan toch vroeg uit de veren... Eigenlijk werkendag he... Om 7h zat ik klaar in vol loopornaat. Nog even vechten met de Garmin... Geen hartslag? Ah ja, borstband moet je ook aan doen. Ik was benieuwd hoe het met de kuit gesteld was. Ik tartte het lot en zou zonder steunverband lopen. Het was al warm. Geen kat op de baan. Muziekje in de oren. Ik duwde de startknop in en was vertrokken. Ik vertrok al met een hartslag waarmee sommigen onder jullie gisteren finishten... Ik koos een toertje van 5 km. Eigenlijk viel het goed mee. Een dik half uur later was ik terug. De kuit heb ik niet gevoeld... We zijn weer vertrokken.Knipogen

10:10 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Knappe prestatie van Elasti! Hopelijk ben je volgend jaar ook terug van de partij!

Gepost door: Wendy | 01-06-09

En toch Blijf je een van mijn voorbeelden. Elasti is het ideaal dat ik nooit haal maar een mens moet hoog mikken, Homer is het al iets realistischer voorbeeld ;-)
geweldig dat je weer gaat lopen (en bloggen hé ?). ik was er gisteren ook, en ik denk dat ik alleen maar Maarten van Julie gezien heb...

Gepost door: kaat | 01-06-09

Jippie! Homer is back! Super! En ja hoor, Elasti is samen met ons gestart en is er na 2km vandoor gezoefd.... ze heeft schitterend gelopen!

Gepost door: Julie | 01-06-09

Eindelijk, luierik!

Welcome back Frank! ;)

Gepost door: Gert | 01-06-09

welcome back dedju weer een fotograaf minder :-)
maar we hebben liever een lopende Frank dan een portrettrekkende Frank

Gepost door: Nico | 01-06-09

terug gelanceerd se! toi toi!

Gepost door: Jess | 02-06-09

Ah Homerke, ge zijt terug. Ik dacht al: waar zit dat manneke?

Gepost door: Spencerwoman | 02-06-09

Hopelijk ben je der volgend jaar ook weer bij hé ! Niet meer stoppen hoor ;-)
gr

Gepost door: jetty | 02-06-09

aha, he's back! rustig terug opbouwen en dan zal die kuit zich wel koest houden voortaan hé, 'k duim er in ieder geval voor!!

Gepost door: Ruthje | 03-06-09

Das goed nieuws. Back in business.

Gepost door: Yves | 03-06-09

Schitterend nieuws dat de kuit zich koest hield, nu rustig opbouwen

Gepost door: Stofke | 03-06-09

ZOU TIJD WORDEN !!!!!!!!!!!!!! want we hebben je ferm GEMIST !! welcome back !!

Gepost door: Katrien | 03-06-09

Ha Homerke is terug ! En nog niet uitgerust ? Geef maar toe ......Ge waard in slaap gevallen in brussel met een droom van een vrouw in gedachten !! Elasti natuurlijk ! :-)
1.45 u ....heel veel rust heeft ze u niet geschonken he ! Knappe tijd van haar ! Volgend jaar lopt homerke ook mee ! Toch ??

Gepost door: coach mario | 07-06-09

De commentaren zijn gesloten.