28-02-09

Alweer wat kilometerkes erbij

Donderdag en vrijdag had ik dus verlof. Donderdag heb ik ongelooflijk lang uitgeslapen. Het was nodig. Ik werd pas om 8:30h wakker... Onbeslist. Edith was al vertrokken; zij moest er nog voor zorgen dat er brood op de plank kwam. Ik genoot van mijn kopje koffie en van de krant. Alles tegen een superlaag tempo. Er moest ook nog eens gelopen worden... Ik trok mijn outfit aan, selecteerde mijn Various-playlist op de Ipod en trok de velden in. Ik wou nog eens een 10 kilometer toertje doen. Het ging goed op de smalle wegeltjes. Wel iets te veel wind naar mijn zin, maar ja... Af en toe ging ik van het beton af toen ik een landbouwvoertuig zag naderen, met wielen die nog een stuk groter waren dan ik. Daar wou ik niet onder belanden. Op de terugweg kreeg ik de wind pal van voor. Dat kostte ineens een pak energie; en dat was net wat ik niet had. De honger begon vreselijk te knagen. Bijna thuis vond ik dat er nog wel een lusje bijkon. Uiteindelijk werd het een toertje van 13 km. De kuit was netjes ingepakt en liet bijgevolg ook niet van zich horen of voelen.

Vrijdag had Edith ook verlof. Dan maar geen brood op de plank. Eerst moest er wat geshopt worden. Na de middag belandde ik in de zetel om te niksen. Ook dat ging heel vlot. Om 18h moest Thomas naar de Basket training. Edith bracht hem weg en ik sprong mee in de taxi. Ik werd in Westmalle gedropt en mocht zo op eigen kracht terug thuis graken. Goed voor een kleine 8 km aan 5:56. Ik was moe.

Vanmorgen weer op tijd uit de veren. Matthijs moest basketten om 11h in Wilrijk. Daarvóór kon nog gelopen worden vond ik. Om 8:15h vertrok ik. Ik moest 2X over de autostrade. De eerste maal ging ik al lopend de brug over. De 2e maal moest ik stappen. De kuit deed weer wreed lastig. Ik besloot niet toe te geven en in plaats van recht naar huis te gaan deed ik er nog extra lus van 2,5 km bij. Uiteindelijk 7 km gelopen, en de kuit is weer naar de Kl... Al mankend stapte ik binnen... Pech. Vlug de douche in en voor Matthijs gaan supporteren. De tegenstander was te sterk.

Na de match vlug naar huis eten en straks naar Wuustwezel waar Matthijs weer een match gaat verteren... en waar we weer gaan mogen supporteren.

Morgenvroeg doen we nog eens een groter toerke. We zullen wel zien wat de kuit zegt. Daarna gaan supporteren voor Thomas zijn Basketmatchke. In de namiddag zal Edith ons weer voor een weekje verlaten... Weer een weekje Cracottes...

Tot de volgende!

14:54 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

25-02-09

Hallo bloggertjes...

... Hier zijn we nog eens. Lang geleden he... Onbeslist Ik weet het. Het is hier inderdaad een tijd(je) rustig geweest. Jullie (soms bezorgde) bemerkingen kwamen langs alle mogelijke wegen binnen; waarvoor dank.

white socksEr is niks mis met mij, of toch niks misser dan anders. De laatste weken werd er wat minder gelopen. Heel wat minder... We hebben onder andere een kuitprobleempje gehad. Bij de start van een loopje, samen met Edith, zakte ik, zonder verklaarbare reden, door mijn kuit. Dat gaf een heel vies gevoel, maar ik liep toch verder. Het ging wel niet zoals het moest, maar er altijd wel ergens iets... Na het lopen, en de dagen daarop had ik serieus last. Ik kon niet precies localiseren waar het probleem zat, maar ik had problemen bij  het oplopen van de trap, en af en toe ook bij het gewoon stappen. Soms ging de pijn weg, dan was ze er ineens weer. Daarna terug beginnen lopen op de loopband, wat de ene keer lukte, en de andere keer moest ik dan weer na 1 km stoppen. Af en toe trok ik terug de baan op. Om de kuit extra steun te geven, trok ik Edith haar lange X-socks aan. Very sexy! Lange witte kousen... Ik voelde mij als een communicantje. Een communiecantje van vroeger, want tegenwoordig dragen die ook geen lange witte kousen meer zeker... De sexy kousen, afgewisseld met een steunverband maakten lopen op zijn Homers mogelijk.cold Na de kuit kwamen de keelperikkelen. En omdat de longontstekingen de laatste weken in de aanbieding stonden, hield ik me wijslijk aan een outdoor-loopstop. Ondertussen is het keelleed en hopelijk ook het kuitleed verleden tijd. Zodat er weer inspiratie kan komen voor de LOOP-blog.

computer destroyEen andere reden van de blogstilte is de drukte op het werk. We zijn al een klein jaartje bezig met de selectie, aankoop, en implementatie van een nieuw software pakket voor onze totale businessflow. Dat projectje werd mij toegewezen. Probleempje is dat dit project maar blijft groeien. Ondertussen werden nog een aantal randapplicaties bijgekocht.  en zodoende moet ook ik meegroeien. Mijn agenda is van 's morgens tot 's avonds gevuld met testen, analyses, meetings, pispaal en klaagmuur spelen, amendments en requests doorgeven, helpdesk spelen, afstemmen van afdelingen op mekaar, ...  En, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, is het onmogelijk voor iedereen goed te doen! Tot voor enkele maanden was de computer een onmisbaar deel van mijn leven. Mijn pace-maker. Nu vraag ik me meermaals per dag af hoever ik mijn laptop zou kunnen wegwerpen. Ik maak dan voor mezelf pronostiekjes, en ik ben er zeker van dat ooit de dag komt dat ik dit in praktijk zal brengen! Knipogen. Na zo'n werkdag ben ik niet onmiddellijk geneigd om thuis die computer terug op te zetten... Ondertussen durf ik niet meer naar mijn blog-feeds kijken.

Facebook is dan de dankbare oplossing voor een snelle korte afleiding!

Maar!!!! Morgen en overmorgen heb ik verlof! Ik zal 2 dagen niet inloggen op kantoor. Ik schakel de e-mail functie op mijn GSM uit. Ik neem enkel bekende bellers op. Morgenvroeg ga ik lopen, met een muziekje. 4 dagen ga ik ontspannen, en maandag vliegen we er terug met frisse moed in! Lachen.

23:02 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |