28-02-09

Alweer wat kilometerkes erbij

Donderdag en vrijdag had ik dus verlof. Donderdag heb ik ongelooflijk lang uitgeslapen. Het was nodig. Ik werd pas om 8:30h wakker... Onbeslist. Edith was al vertrokken; zij moest er nog voor zorgen dat er brood op de plank kwam. Ik genoot van mijn kopje koffie en van de krant. Alles tegen een superlaag tempo. Er moest ook nog eens gelopen worden... Ik trok mijn outfit aan, selecteerde mijn Various-playlist op de Ipod en trok de velden in. Ik wou nog eens een 10 kilometer toertje doen. Het ging goed op de smalle wegeltjes. Wel iets te veel wind naar mijn zin, maar ja... Af en toe ging ik van het beton af toen ik een landbouwvoertuig zag naderen, met wielen die nog een stuk groter waren dan ik. Daar wou ik niet onder belanden. Op de terugweg kreeg ik de wind pal van voor. Dat kostte ineens een pak energie; en dat was net wat ik niet had. De honger begon vreselijk te knagen. Bijna thuis vond ik dat er nog wel een lusje bijkon. Uiteindelijk werd het een toertje van 13 km. De kuit was netjes ingepakt en liet bijgevolg ook niet van zich horen of voelen.

Vrijdag had Edith ook verlof. Dan maar geen brood op de plank. Eerst moest er wat geshopt worden. Na de middag belandde ik in de zetel om te niksen. Ook dat ging heel vlot. Om 18h moest Thomas naar de Basket training. Edith bracht hem weg en ik sprong mee in de taxi. Ik werd in Westmalle gedropt en mocht zo op eigen kracht terug thuis graken. Goed voor een kleine 8 km aan 5:56. Ik was moe.

Vanmorgen weer op tijd uit de veren. Matthijs moest basketten om 11h in Wilrijk. Daarvóór kon nog gelopen worden vond ik. Om 8:15h vertrok ik. Ik moest 2X over de autostrade. De eerste maal ging ik al lopend de brug over. De 2e maal moest ik stappen. De kuit deed weer wreed lastig. Ik besloot niet toe te geven en in plaats van recht naar huis te gaan deed ik er nog extra lus van 2,5 km bij. Uiteindelijk 7 km gelopen, en de kuit is weer naar de Kl... Al mankend stapte ik binnen... Pech. Vlug de douche in en voor Matthijs gaan supporteren. De tegenstander was te sterk.

Na de match vlug naar huis eten en straks naar Wuustwezel waar Matthijs weer een match gaat verteren... en waar we weer gaan mogen supporteren.

Morgenvroeg doen we nog eens een groter toerke. We zullen wel zien wat de kuit zegt. Daarna gaan supporteren voor Thomas zijn Basketmatchke. In de namiddag zal Edith ons weer voor een weekje verlaten... Weer een weekje Cracottes...

Tot de volgende!

14:54 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

dat begint al weer te tellen dat zijn reeds weer de trainingskes ! je kuitje goed verzorgen en dat komt allemaal wel ok ! veel grtjes

Gepost door: Katrien | 28-02-09

opletten! Wel je kuit goed blijven verzorgen anders protesteert hij morgen zeker weer!

Gepost door: Tiny | 28-02-09

hier ben je weer! ook goed last gehad van die kuit precies, balen hé. Maar toch terug vertrokken geraakt ondertussen, super!
Is dat een ERP-pakket dat jullie gaan installeren, bij ons is dat proces nu eindelijk zo goed als achter de rug na dik 10 maanden zwoegen (en daarvoor eerst een dik jaar interne analyse) (jep, zelfs bij de scouts heb je aan zoiets nood, met een boekhouding die ook winkels en jeugdverblijven en magazijnbeheer etc...omvat, maar bij jullie zal het wel van iets grotere orde zijn ;-)).

Gepost door: Ruthje | 28-02-09

Kuit is precies nog niet aan veel kilometers maken toe.. 't Beste dermee he en ik zie dat je de eerste 15 km ook past aan zee, mss kunnen we tijdens die tijd bevoorraden of fotookes nemen ? (ik overweeg een fiets mee te brengen)

Gepost door: jogginggirl | 01-03-09

Weer een week alleen thuis! Gelukzak, euh spijtig hé? :)

Gepost door: Gert | 01-03-09

Kuit Oppassen met die kuit, Homer, dat je geen spierscheurtje oploopt.

Gepost door: frank spencer | 02-03-09

Toch maar voorzichtig zijn met die kuit van je. Is trouwens een goede reden om wat huishoudelijk werk te laten liggen.

Gepost door: Marc | 03-03-09

je vrouwke heeft het druk he, amai!

En die kuit kerel...ver***** toch!
Ook Herzog rond je benen? Ik heb er precies wel baat bij.
Veel beterschap!

Gepost door: INvormTinneke | 03-03-09

Hopelijk geraak je van die kuitproblemen verlost. Toch voorzichtig blijven.

Gepost door: Yves | 05-03-09

ik denk dat die kuit blij zal zijn dat de cracottenweken voorbij zijn :) !

Gepost door: jogginggirl | 07-03-09

Cracottekes Gelukkig zijn er die in allerlei smaken.

Pas maar goed op met die kuit. Even rustig aan en dan kan je in Antwerpen eens goed vlammen.

Gepost door: Smurfineke | 07-03-09

iedereen heeft het al gezegd ... ik ga het ook es zeggen: verzorg je goed ! En veel en snel beterschap ! Ik mis de blogjes !

Gepost door: Kaat | 08-03-09

Die kuiten he ! Goed verzorgen en lopen met kleinere pasjes is beter bij lastige kuiten . Dit geld ook voor de hamstring !! Vermijd bergop te lopen !! Ook oppassen met te snel te willen dieten . Dit wreekt zich ook op spieren , en zeker bij langere duurlopen !!
Veel succes , ook aan je vrouwke dat precies ook drukke bezigheden heeft !!

Gepost door: coach mario | 09-03-09

Kuit.. Kuit (nie van kuit schieten maar van kuit in het been) is een gevoelige plaats. Goe voor zorgen...
Mijn madam is verpleegster...moek ze ne keer sturen???

cisse en fie

Gepost door: Cisse en Fie | 25-03-09

De commentaren zijn gesloten.