25-02-09

Hallo bloggertjes...

... Hier zijn we nog eens. Lang geleden he... Onbeslist Ik weet het. Het is hier inderdaad een tijd(je) rustig geweest. Jullie (soms bezorgde) bemerkingen kwamen langs alle mogelijke wegen binnen; waarvoor dank.

white socksEr is niks mis met mij, of toch niks misser dan anders. De laatste weken werd er wat minder gelopen. Heel wat minder... We hebben onder andere een kuitprobleempje gehad. Bij de start van een loopje, samen met Edith, zakte ik, zonder verklaarbare reden, door mijn kuit. Dat gaf een heel vies gevoel, maar ik liep toch verder. Het ging wel niet zoals het moest, maar er altijd wel ergens iets... Na het lopen, en de dagen daarop had ik serieus last. Ik kon niet precies localiseren waar het probleem zat, maar ik had problemen bij  het oplopen van de trap, en af en toe ook bij het gewoon stappen. Soms ging de pijn weg, dan was ze er ineens weer. Daarna terug beginnen lopen op de loopband, wat de ene keer lukte, en de andere keer moest ik dan weer na 1 km stoppen. Af en toe trok ik terug de baan op. Om de kuit extra steun te geven, trok ik Edith haar lange X-socks aan. Very sexy! Lange witte kousen... Ik voelde mij als een communicantje. Een communiecantje van vroeger, want tegenwoordig dragen die ook geen lange witte kousen meer zeker... De sexy kousen, afgewisseld met een steunverband maakten lopen op zijn Homers mogelijk.cold Na de kuit kwamen de keelperikkelen. En omdat de longontstekingen de laatste weken in de aanbieding stonden, hield ik me wijslijk aan een outdoor-loopstop. Ondertussen is het keelleed en hopelijk ook het kuitleed verleden tijd. Zodat er weer inspiratie kan komen voor de LOOP-blog.

computer destroyEen andere reden van de blogstilte is de drukte op het werk. We zijn al een klein jaartje bezig met de selectie, aankoop, en implementatie van een nieuw software pakket voor onze totale businessflow. Dat projectje werd mij toegewezen. Probleempje is dat dit project maar blijft groeien. Ondertussen werden nog een aantal randapplicaties bijgekocht.  en zodoende moet ook ik meegroeien. Mijn agenda is van 's morgens tot 's avonds gevuld met testen, analyses, meetings, pispaal en klaagmuur spelen, amendments en requests doorgeven, helpdesk spelen, afstemmen van afdelingen op mekaar, ...  En, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, is het onmogelijk voor iedereen goed te doen! Tot voor enkele maanden was de computer een onmisbaar deel van mijn leven. Mijn pace-maker. Nu vraag ik me meermaals per dag af hoever ik mijn laptop zou kunnen wegwerpen. Ik maak dan voor mezelf pronostiekjes, en ik ben er zeker van dat ooit de dag komt dat ik dit in praktijk zal brengen! Knipogen. Na zo'n werkdag ben ik niet onmiddellijk geneigd om thuis die computer terug op te zetten... Ondertussen durf ik niet meer naar mijn blog-feeds kijken.

Facebook is dan de dankbare oplossing voor een snelle korte afleiding!

Maar!!!! Morgen en overmorgen heb ik verlof! Ik zal 2 dagen niet inloggen op kantoor. Ik schakel de e-mail functie op mijn GSM uit. Ik neem enkel bekende bellers op. Morgenvroeg ga ik lopen, met een muziekje. 4 dagen ga ik ontspannen, en maandag vliegen we er terug met frisse moed in! Lachen.

23:02 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Al met al te snappen dat je weinig loopt!!

Gepost door: Tiny | 25-02-09

Welcome back Frank. Ik heb je leuke stukjes proza gemist. Loop ze nog. :)

Gepost door: Gert | 26-02-09

Geniet maar van je lang weekend! Leuk om nog eens iets van je te horen.

Gepost door: Wendy | 26-02-09

oei, als ik nu reageer, moet je nog langer voor je Pc zitten... maar gezien je er nu toch zit :
welcome back !

Gepost door: jogginggirl | 26-02-09

Bloggen mag geen verplichting worden hé, toch leuk om nog eens iets te lezen hier ;-)

Gepost door: Stofke | 26-02-09

geniet van je lange weekend ! en hopelijk houdt die kuit van je zich koest :-)

Gepost door: Chris | 26-02-09

Lang geleden!!! Voor belangrijke dingen moet je tijd maken!!! Bovendien is lopen de perfecte manier om te ontstressen! Geniet van je superlang weekend en loop ze!!!

Gepost door: slakje | 26-02-09

Herkenbaar Ik hoop dat het ergste op het werk (bij mij) wat voorbij is, maar wat je schrijft is heel herkenbaar. Zo van die projecten die uitlopen. Ik ben heel erg blij dat je terug bent en ik hoop dat de projecten en al de moeite die je er voor gedaan hebt, succes vol zijn !
En nu ... terug naar 't succes van 't lopen !

Gepost door: Kaat | 27-02-09

De commentaren zijn gesloten.