18-01-09

Ni goe bezig...

Nee, we zijn niet goed bezig... Heel de week geen meter gelopen. Ik weet het, het ligt aan mezelf! Een verschrikkelijk drukke rommelige week gehad. Meetings, trainingen, ... 's Avonds was de batterij plat. Een verstandig loper zou dan gaan lopen om de zinnen te verzetten en zich af te reageren. Dat was bij mij niet het geval, dus...

Zelfs gisteren, zaterdag, had ik geen zin. De ochtend hield ik rustig, en tegen de middag moest Thomas gaan basketten in Mario zijn achtertuin... In Dessel. Thomas was dan wel ziek, maar wou absoluut meespelen. De eerste helft ging heel gelijk op, maar tijdens de rust vond onze coach het wellekes, en sprak zijn manschappen toe. Plots kregen we een andere match te zien en Dessel werd gewoon platgewalst... Gek hoe 'n invloed een coach op een match kan hebben. Daarna mochten we gaan tappen op Salfenkermis in Oostmalle. Wat dat is? Moeilijk te omschrijven. Blijkbaar een of andere kermis die reeds dateert vanuit de oudheid. Een situatieschets. Midden in de velden. Plaats daar een 10 tal grote feesttenten. Door de modder en het slijk is de locatie moeilijk te bereiken. Een van die tenten is van den basket. Plaats in die tent een toog van 20 meter met een 10 tal tapkranen. De kranen worden opengezet en gaan pas dicht als het vat af is. Vingers van de duizelende verbruikers geven het aantal pinten aan. Er kan stoemp met spek gegeten worden. Iedereen loopt rond met rubberen laarzen. Zo ga je van tent naar tent en steekt vingertjes op... Duidelijk voor iedereen? Gelukkig zat onze tapshift erop nog voor het echt beestig begon te worden.

Vanmorgen moest er dan toch gelopen worden. Samen met Elasti vertrok ik rond half negen. Veel te veel wind naar mijn zin. Toen ik wakker werd, regende het nog, maar we konden toch droog vertrekken. Edith moest een rustig tempoloopje doen. Ik volgde. Geregeld mochten we een stevige strijd tegen de wind leveren, maar het tempo bleef toch vrij constant. De muziek gaf het loopritme aan. Edith moest 15 km lopen. Iets te ver voor mij na een lopeloze week. Ik arriveerde, droog na 13 km. Edith was kletsnat dank zij haar laatste 2 km.

Sebiet mag Thomas weer gaan basketten. Een bekermatch. Dus weer supporteren. Daarna lekker eten bij mijn ouders, dan nog een beetje chillen en klaarmaken voor een weer drukke werkweek.

Groeten!

11:19 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Salfen Als ik het goed begrepn heb, hadden jullie namiddagdienst? Ik wilde al zeggen: ik heb jullie gisteren niet gezien! Maar ik ben pas om 22.00 u gearriveerd. Inderdaad, MET botten :-)

Gepost door: Sandy | 18-01-09

net iet nat! Vooruitziende blik gehad dat jij net niet en Edith net wel nat werd?

Gepost door: Tiny | 18-01-09

Iedereen heeft wel eens een dipje Ik spreek nu vooral voor me zelf hoor ! Kom op ! En, volgende week terug starten hé !

Gepost door: Dirk De Groof | 18-01-09

storm en regen, geen goesting en dan toch 13 km gaan lopen, zo slecht is da nu toch nie ? (ik bleef nl. binnen)

Gepost door: jogginggirl | 18-01-09

drukke werkweek maak wel nog plaats voor een paar kilometerkes hé ...

Gepost door: geert | 19-01-09

Had uwen buienradar het deze keer toch juist ? :)

Gepost door: Yves | 20-01-09

Coaches De invloed van een coach kan soms inderdaad enorm zijn, wij hebben dat zondag ook ondervonden tijdens Thomas zijn basket, die pepte zijn team op tot een bende agressievelingen.

Gepost door: Marc | 20-01-09

Hallllooooo Weinig lopen, drukke week, Elasti weg, zo magerkes,.... gaat da daar wel goed komen???

Komaan he moateke!

Gepost door: INvormTinneke | 26-01-09

ja maar na een looploze week ,maal je toch even 13 km :-)

Gepost door: Jetty | 27-01-09

Even een weekje wat minder is geen probleem, gewoon volgende week weer oppakken

Gepost door: Emile | 03-02-09

toch goe bezig ? Dankzij uw vrouwke weten we dat ge toch weer goed bezig bent ! Ik dacht anders al dat je een nieuwe liefde had (eu, in figuurlijke zin dan, de zetel bijvoorbeeld)

Gepost door: Kaat | 09-02-09

Halloooo!!!! Ben jij er nog? Ik dacht dat het bij mij lang geleden was, maar jouw blogje ligt er ook verlaten en eenzaam bij hoor. Verdorie die verfoeide facebook toch!

Gepost door: Smurfineke | 24-02-09

smurfinneke heeft gelijk . Die vervloekte face book toch !

Gepost door: coach mario | 25-02-09

De commentaren zijn gesloten.