29-11-08

Druk...

Busy 4Wat een leven. Druk druk druk... Mijn Feed reader geeft aan dat ik nog 234 berichten achter loop... Alle dagen vroeg naar kantoor en laat thuis. Gans de dag meetings, opleidingen, ... Elke dag is in het teken van hardware, software, opleidingen, trainingen, ... Bijgevolg 's avonds iets minder zin om de laptop nog eens op schoot te nemen. En gezien ons gasten dan weer eens blessure vrij zijn, draait onze taxidienst weer op volle toeren; er wordt weer heel wat over en weer gereden naar de verschillende sporthallen. De computerontspanning beperkt zich tot af en toe eens "porren op facebook".

Van lopen komt bijna helemaal niks meer in huis. Vertrekken is toch Oh zo'n moeilijke opgave. Als het dan toch gebeurt is het echte ontspannen en dan denk je elke keer "Verdomme dat moet ik toch meer doen..."

OK, met de sneeuw en ijzel was het vorig weekend niet echt evident om te lopen. Toen heb ik wijslijk gepast. We zijn wel stevig gaan wandelen over het verse sneeuwtapijt. Zalig! Ik hou van sneeuw... Als een klein kind kijk ik honderd keer naar buiten en houd ik de temperatuur in de gaten. Dus zondagavond trokken we erop uit. Spijtig dat ons gasten al zo groot zijn. We vonden het eigenlijk niet kunnen dat we met de sleeen gingen wandelen met 2 kindjes van 16 en 17j. Dus dan maar zonder slee. De sneeuwballen suisden rond onze oren.

Ook dit weekend zal weer lekker gevuld zijn. Baketten op verplaatsing. Vandaag lekker gaan eten met ouders en schoonouders. Morgen nog een verjaardagsfeestje... Toch ben ik er zeker van dat ik een gaatje zal vinden om te lopen... En... ik ga proberen blogjes te lezen...

08:09 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

know the feeling En je vergeet dan nog de recepties van 't werk en de avondvergadering/meetings met buffet en de feestjes van klanten... Succes, kga er deze maand ook eens gas op geven. Kzal wel volgen hoe het bij jou gaat. Kan misschien een extra motivatie zijn om toch maar een keertje meer te lopen hé. ;-)

Gepost door: Steve | 29-11-08

eindejaar en kerstbijeenkomsten!1 Soms leuk soms geinig soms te waarderen maar altijd een aanslag op je tijd!! En er zijn maar 168 uur in een week en ze vliegen erdoor!!

Gepost door: Tiny | 29-11-08

gepor Vandaar dat enthousiast gepor naast een oorverdovende stilte.... Hopelijk wachten je binnenkort rustigere weken en meer tijd om te lopen!

Gepost door: Julie | 29-11-08

Dus toch geen writer's block?

Gepost door: Sandy | 29-11-08

Het zijn inderdaad drukke sociale tijden, ik kan er van meespreken! Veel succes met het zoeken naar het gaatje!

Gepost door: Wendy | 29-11-08

Voor belangrijke dingen moet je tijd... of gaatjes... maken!

Gepost door: Slakje | 29-11-08

Veel werken en veel feesten en eten. Is het dan ooit anders geweest bij jou? ;)) Feest ze nog Frank, het is er de tijd voor.

Gepost door: Gert | 30-11-08

overal ? Het is hier al niet anders. Gelukkig weet ik dat het straks ook allemaal redelijk 'plat' valt. Zeg maar vanaf de 8ste december. Maar voorlopig is het zoeken naar ieder gestolen uurtje! (en toch bloggen, en blogjes lezen, haha)

Gepost door: Kaat | 30-11-08

En, heb je je gaatje gevonden. Ik heb ook zo'n taxibedrijf. Deze morgen om 07.00 u al onderweg, daar onze Philippe moest gaan voetballen in Arendonk... Sofie moest om 14.00 u. op chiro zijn. Daarna heb ik mijn gaatje gevonden...

Gepost door: Dirk De Groof | 30-11-08

Soms moet er serieus gepuzzeld worden om te kunnen lopen, hier is dat ook zo.

Gepost door: Marc | 01-12-08

Herkenbaar Die drukte is uiteraard heel herkenbaar en dan is het logisch dat "het bloggen en facebooken" naar het achterplan verhuizen.
Probeer toch te blijven lopen, al is het maar een kort stukje, dan kan je eens alle drukte van op kantoor van je af lopen.

Gepost door: frank spencer | 01-12-08

Sneeuwpret Op sneeuwpret staat toch geen leeftijd? Wij hebben 4 uur met de auto naar huis gegleden dat was ook dolle pret hoor. Gelukkig kwamen we de MC Donald tegen.

Gepost door: Smurfineke | 02-12-08

De commentaren zijn gesloten.