09-11-08

Druk weekendje

Wat een weekend… Een weekend was om uit te rusten dacht ik. verhuizenZaterdag om 9h werd ik verwacht bij Elastimams broer. Hij had een nieuw nestje gekocht en wij mochten zijn inboedel mee verhuizen. 0m 9 h stonden we daar met 6 beren van gasten (mezelf inclusief). Kristoff had 4 Harley Davidson maten en zijn 2 schoonbroers gevraagd. Om 10 h al stak alles in de breaks, aanhangwagens en camionette. In konvooi reden we naar de nieuwe stek. Daar moesten we wachten op de ladderlift. Ons geduld werd danig op de proef gesteld. Na 3 h lachen en zwanzen ken ik alles van Harley Davidsons, Harley treffens over de wereld, cilinderinhouden, types, onderdelen, beurzen, cruisen en zuipen… Eens de lift er was, was alles binnen het half uur gelost. (moesten wij daar zo lang voor wachten). Met ons tweetjes reden we nog een laatste maal terug voor de laatste spullen te verzamelen.

vaatOm 17:30h was ik thuis. Snel de douche in want om 18h werden we verwacht op den Basket. De ouders van Matthijs zijn ploeg mochten de kaas en wijnavond voor de Vips en de sponsors verzorgen. Er moest gewerkt worden!! Opdienen, afruimen, afwassen, … 75 genodigden en geen vaatwasser in die keuken… Handen uit de mouwen dus. 200 borden, 300 glazen alles met de hand. Er waren dan wel 10 sets handen, maar toch was het veel. Mijn handen waren helemaal verfrommeld… Maar ja, ’t was voor de goede zaak. Om 21:30 h was onze shift gedaan, en mochten de volgende overnemen…

herfst 2Vanmorgen moest er dan toch gelopen worden. Zoals gewoonlijk vroeg uit mijn bed. Na een uurtje blogjes en facebook lezen trok ik stilletjes naar boven, op zoek naar mijn looptenue. Nog vlug en boterhammetje, een kopje koffie en dan naar’t bos. Mijn benen waren nog stijf van al de trappen die ik zaterdag had gedaan. (zeker 20 keer 3 verdiepen op en af). Dus ik ging het rustig houden. Kei veel loopvolk in’t bos. ’t Was weer zalig. De kilometertjes telden vlot bij op de Garmin. Op de 11 km dacht ik dat ik toch 10 miles moest lopen, dus nog een extra lusje. Na 16 km ging het nog vlot, dus ik stopte nog niet. Zou ik voor de 21 gaan? Waarom niet, ik was toch bezig. Maar na 19 km was ik in de buurt van mijn auto. Ik liep nog een paar keer rond de parking om 20 km op mijn teller te hebben. Ik zag het niet zitten om nog een paar keer rond de parking te lopen voor de 21 km te halen. Mijn schoenen zagen er lief uit. De klodders modder hadden ze zwaar gemaakt. Modderspatten tot aan mijn knieën, en mijn witte sokjes waren alles behalve wit. Maar ’t Was kei leuk!!

En nu liggen we in de zetel, 1 oog op mijn scherm, 1 oog op de cross cup in Mol (CANVAS+).

Groeten.

15:30 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Werkpaard? Als ik je verhaal zo lees dan kun jij aardig bikkelen. En dan nog een loopvan 20 km. Geniet van je weekend!!

Gepost door: Tiny | 09-11-08

Een welverdiend rust namiddagje dus!! Heb juist ook Veerle zien lopen, heb spijt dat ik toch niet geweest ben, was nog aant twijfelen om te gaan kijken!

Gepost door: Wendy | 09-11-08

5 Beren en jij? :p Btw, ik ben just hetzelfde aan het doen; ;)

Gepost door: Gert | 09-11-08

phew! Amai, 'k weet niet wat ik zwaarder zou vinden: 20 keer drie verdiepen op en af of 20km lopen. Voor beiden: chapeau!

Gepost door: Julie | 09-11-08

Ja, da's genieten hé ! Goed lopen, en dan een lekker luie middag voor den tv (sporza). Meer moet dat niet zijn hé !

Gepost door: Dirk De Groof | 09-11-08

straffe toeren van 't weekend! nu rusten!

Gepost door: Ruthje | 09-11-08

garmin.. nog een paar keer rond den auto lopen om exact 20 km te hebben, daaraan herken je een garminner van mijlen ver :)

Gepost door: jogginggirl | 09-11-08

Bos Zoals jij dat allemaal gezellig verteld heb ik wel echt spijt dat ik de 21 km niet kan lopen op het moment :-/
Het Peerdsbos elke zondag onveilig gaan maken moet je echt niet doen met rondjes rond de parking te maken hoor , dat bos is groot genoeg :-) :-) :-)

Gepost door: jetty | 09-11-08

oef! de werkweek komt er terug aan ... eindelijk rust!

Gepost door: geert | 10-11-08

duurloopdag Lijkt het gisteren te zijn geweest,ik heb er al verschillende gevonden van rond de 20km,ikzelf ook,het was zalig,misschien iets teveel wind?
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 10-11-08

nieuwe outfit ? Ik ben misschien wel razend laat maar ik vind de nieuwe foto's bovenaan heel knap ! Ik heb dit weekend anders nog een verhaaltje gehoord over de pre-loop-homer ;-) Zo'n foto's mogen er nu wel helemaal op, is 't niet !? "Keigoe", zoals ons dochter zou zeggen !

Gepost door: Kaat | 10-11-08

De commentaren zijn gesloten.