25-10-08

Antwerp 10 miles

Dit week een heel rustig weekje gehad op loopgebied. Mede door een heel stressy weekje op't werk. Er moesten wat data worden verhuist tussen servers, en tegenwoordig kan een mens geen uurtje meer zonder e-mail blijkbaar. Zelfs de verplaatsing van een aantal icons op het desktop schijnt voor sommigen het eind van de wereld te betekenen! Dus dinsdagavond moest ik er even tussenuit. Loopschoenen aan en 4,5 km "vlammen" (naar mijn normen!). Dat luchtte op.

Ondertussen ben ik op't werk begonnen met mijn promotiecampagne voor de "Antwerp 10 miles". Een collega en ik hebben hier onze schouders onder gezet, en we gaan trachten een deel van de bende te laten bewegen. We zijn toch met een dikke honderd man op de firma denk ik, waarvan bij ons weten een 5 tal die af en toe een loopschoen aantrekt, en een 3 tal hevige (ex) (marathon) lopers. (ik zit bij de eerste groep). We krijgen heel goede support van't management; dus we zijn al volop bezig met het ontwerp van een T-shirt en de randaccomodatie. We hopen toch op een 20 tal lopers! Wel altijd grappig de reakties die je krijgt op zo'n mailing: "Gij wilt mij dood zeker!!??" "Krijgen we daar nen extra dag verlof voor?" "Kunnen ze dat niet onder de uren doen?" "Gaat gij mij reanimeren als ik neer val?" "Ik kan die dag niet. Mijn nonkel wordt dan begraven..." "Waarom geen kroegentocht?" Maar ook positieve reakties: "Afwel Frank, ik ga dat proberen...!!" "Goed initiatief, Frank. Dat was nu net het duwtje dat ik nodig had om te beginnen lopen. Vanavond begin ik!!". We zijn eens benieuwd. Zelfs "de groten baas" is bijna overtuigd om mee te doen!

Van't weekend gaan we nog eens lopen denk ik. Het weekend is sowieso al een uurtje langer, en ik heb er dan nog een dagje aan vastgeplakt.

07:15 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Mooie actie, en zo leer je de collega's ook eens op een andere manier kennen hé.

Gepost door: Wendy | 25-10-08

Tof ! En als den baas het goede voorbeeld geeft, volgen er wel meer... Af en toe eens positief berichtje sturen, een interne gezamenlijke kilometerkalender met target (halen we samen X km ?) , weddenschappen , enz.. Succes !

Gepost door: jogginggirl | 25-10-08

mooi! Mooi initiatief Frank! Ik deed dat dit jaar voor het eerst op ons werk met de 20 van Brussel, en ze willen er nu al een jaarlijkse traditie van maken! We hebben T-shirts laten drukken en al. Veel succes!

Gepost door: Julie | 25-10-08

reacties geweldig die reacties! Heb er nog twee voor je: "Ik kan niet meelopen, mijn oorlel is uit de kom" en "sorry, mijn wenkbrauw is gekneusd"

Gepost door: ronald | 25-10-08

marathon estafette Wij gaan ook meedoen op het werk, zij het dat wij het zeer bescheiden gaan aanpakken. We zitten maar met zeven op een bureauke, en daarvan moeten er dus 5 meedoen hé. EN ER ZIJN ER 3 DIE TOTAAL GEEN LOOPERVARING HEBBEN !!! Ze zijn wel al schuchter aan het trainen...

Gepost door: Dirk De Groof | 25-10-08

Tof zo'n Teambuilding zelfs origneel ,maar zo kennen we jou hé :-)

Gepost door: Katrien | 26-10-08

brussel bij ons doen er ook verschillende mee aan de 20 km, maar da's ieder voor zich, helaas...
wij lopen wel gratis want ze betalen het inschrijvingsgeld terug.

Gepost door: Chris | 26-10-08

Ik vrees dat men bij ons op het werk niet zo sportief is, op enkele uitzonderingen na natuurlijk. Leuk initiatief Frank!

Gepost door: Gert | 26-10-08

Wij zijn enkele jaren op 't werk ook begonnen met de 20km van Brussel. Ondertussen doen er elk jaar meer collega's mee.

Gepost door: yves | 26-10-08

bij ons doen er ieder jaar een 35 man mee aan Dwars door Brugge (maar daar zitten ook de partners en eventueel kinderen bij)
inschrijvingsgeld wordt terugbetaald en we lopen met een speciaal gemaakte looptrui van het werk

Gepost door: Nico | 26-10-08

Antwerp ten miles Prima initiatief, Frank !
Hoe meer lopende zielen, hoe meer vreugd.
Met Homer als stuwende kracht kan dit zeker niet mislukken.
Veel sukses !

Gepost door: frank spencer | 27-10-08

Allé, da weekend is weeral OM.
Hopelijk toch de loopschoentjes ff buiten gelaten?

Gepost door: Tinne | 27-10-08

Hoomer??? Wat krijgen we nu? Homer die anderen aanspoort om te bewegen? Je bent nu wel echt bezeten hoor! Hopelijk krijg je veel positieve reacties.

Gepost door: Smurfineke | 29-10-08

groepsgeest Ik denk dat het enorm teambuildend is. Bij UZA zijn ze ook begonnen. Van NUL dan nog wel. Hun eerste doel was Dwars door Mechelen, in december is er nog een stopje in Brussel (10 km) en in april lopen ze de 10M ! Zelf ga ik reclame maken voor de Santa Run in Antwerpen, omdat die echt zéééér laagdrempelig is en voor veel fun zorgt. Ik blijf je blogjes hierover volgen ! Wil graag het vervolg weten !

Gepost door: Kaat | 30-10-08

De commentaren zijn gesloten.