24-09-08

Lopen dus...

Tijd voor een update.

Zondag dus niet meegelopen in Mol. De gezondheid en mijn taxischema lieten dit niet echt toe. Tegen de tijd dat er getafeld zou worden in Mol was het schema ineens ontlast. Knipogen. Dus snel Thomas in de sporthal binnengegooid en dan het tripje naar Mol. De GPS bracht me ter plaatse langs een andere weg... Ik was nog net een beetje aan't zoeken toen ik plots uit een zijstraatje een "rode wolk" zag verschijnen. Het rode Webloploperslegerte kwam er in strakke kandans aangelopen. Vlug de auto aan de kant gezet en in Paparazzi stijl enkele kiekjes nemen. Even later waren webloglopers, weblogfietsers, weblogeters, ... hereningd. De stoere ijsberen doken nog even in het Zilvermeer. Mario had alles weer piekfijn geregeld. Zelfs het weer was weer optimaal. Ik moet toch gaan geloven dat hij een speciale band heeft met de weergoden! Het eten was in orde, het gezelschap was dik OK. Wat wil een mens nog meer...

Maandagavond loopoutfitje aangetrokken. Vertrekken was wat moeilijker... Het is niet altijd simpel om alles te combineren, maar om 21:30h kon ik dan toch de eerste stapjes zetten. Het voelde ineens al goed aan. Het was lekker fris, dus de motor kon goed gekoeld worden. Ik voelde dat alles goed draaide, en daar wilde ik van profiteren. Het bleef vlot gaan. Normaal krijg ik altijd wel eens een dipje. Nu niet. Ik legde 5 trainingskilometers af in 27m20s. Niet slecht voor een training (voor mij) al zeg ik het zelf. Ik ging als een fris hoentje slapen.

Dinsdag wou Edith rond 19:30 h gaan lopen. Ik zag het ook wel zitten op voorwaarde dat het wat rustig zou gaan. Het begon als een echt tettertraining. Dwz, Edith ratelde aan een stuk door, en ik beaamde alles met aha, mhm, jaja... Na een tijdje werd het ook aan haar kant stil. Volgens mij waren mijn antwoorden niet echt bevredigend. Daar liepen we dan, in het pekkedonker. We liepen op plaatsen waar Edith overdag zelfs amper dierf komen. "Hoe dat gij hier durft lopen..." "Jij bent er toch bij!" Ik moet toegeven dat we bij momenten niet veel zagen; en dan is het wel schrikken dat er ineens een wandelaar voor u stapt met een loslopende hond... We liepen rustig verder, zij aan zij. Op hetzelfde moment, 19 jaar geleden, dansten we de openingsdans op ons huwelijksfeest... Wat zal het binnen 19 jaar zijn? Na 7,5 km waren we terug thuis. Edith liep nog 2 km verder terwijl ik Thomas ging ophalen.

Vandaag lopen? Ik weet het nog niet...

19:52 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Alsnog van harte gefeliciteerd met jullie 19é huwelijksverjaardag. Om te vieren moet je wachten tot na de marathon van Keulen zekers.

Gepost door: Marc | 24-09-08

Samen lopen Ik vind het wel een originele manier om je huwelijksverjaardag te vieren! Dikke proficiat beide! :)

Gepost door: Gert | 24-09-08

Binnen 19 jaar? Dan doen jullie exact hetzelfde. Misschien in een ietsiepietsie trager tempo, maar evenzeer genieten!
Proficiat trouwens!

Gepost door: Sandy | 25-09-08

idee voor 20 ste verjaardag : volgend jaar samen aan een marathon ?

Gepost door: jogginggirl | 25-09-08

Van harte proficiat met jullie huwelijksverjaardag. Liefde is : "samen lopen" zeker ? :-)

Gepost door: yves | 26-09-08

Jubileum Proficiat met je huwelijksverjaardag ... en wat was jullie openingsdans ook weer ?

Gepost door: frank spencer | 26-09-08

jaja, liefde is samen op je huwelijksverjaardag gaan lopen! Proficiat!! wel tof dat jullie samen zo kunnen genieten hé!

Gepost door: Ruthje | 26-09-08

@ Frank Spencer Elton John - Your Song

Gepost door: Homer | 27-09-08

Binnen 19 jaar denk je terug aan de dag dat jullie 19 jaar getrouwd waren en samen gingen lopen ;)

Gepost door: Fré | 28-09-08

Nog 19 jaar verder , Alle twee een looprekje :-) ??
Grapje hoor ! dan lopen jullie nog altijd gezellig naast elkaar ! Een ietsje trager misschien, maar dat geeft niet hé ?
gr

Gepost door: Jetty | 28-09-08

rode wolk Hopelijk kan je volgende week zondag in Keulen die rode wolk ook spotten! En nogmaals proficiat met je huwelijksverjaardag. Volgens jaar is 't een specialleke!

Gepost door: Julie | 28-09-08

Proficiat met de huwelijksverjaardag...

Gepost door: Stofke | 28-09-08

zij aan zij... schoon he... na 19 jaar zij aan zij!
Kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.
PROFICIAT!
Maar ik snap het heel goed ze....
superkoppel :-)

Gepost door: Tinne | 29-09-08

De commentaren zijn gesloten.