20-09-08

 

Vandaag eindelijk de loopschoentjes nog eens aangebonden. Eerst stond er een bezoekje aan het containerpark op het programma. Mijn vader was van de week al de klimop komen snoeien (DANK U PA) en er stond hier nog ne bomvolle aanhangwagen snoeiafval.

Daarna direct loopoutfit selecteren. Was het nu koud of warm? Lange mouwen of korte? Ik koos voor de luchtige outfit. Gelukkig maar, want het was warm. De Ipod speelde een selectie van de jaren 80-90. Zalig. Het ging vrij vlot. Ik had wijslijk besloten om bekend terrein te kiezen; naar mijn ouders en terug. Na het voorvalletje van vorige zondag, en nog een paar keer duizelig te zijn geweest deze week leek het me beter om op bekend terrein te lopen.

In totaal 8,5 km zonder problemen. Ik ben onderweg zelfs niet moeten gaan liggen... Onbeslist. De laatste 500 m zag ik Elasti uit een straat zoeven. Ik moest wachten aan het verkeerslicht. Ze zag me zelfs niet. Wat dacht die strekemadam wel ni. Mij ni willen kennen. Wacht maar. Ik stak een tandje bij; ik moest een serieuze tand bijsteken. De afstand tussen ons verkleinde. Ik liep tegen de 14 km/h. 't Was echt zwoegen. Zonder haar een blik te gunnen stak ik haar voorbij... Net genoeg energie voor dit manoeuvre. Dan was't vat af... Samen gingen we verder tot thuis.

Morgen geef ik forfait voor Mol. De gezondheid is nog niet optimaal, en er staan 2 basketmatchen bij ons gasten op het programma. Geen lopen voor mij... WEL HET ETEN!!! Dus ik hoop jullie te kunnen zien finishen...

Tot morgen!

20:04 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ziek je bent echt niet lekker.. kun je even lekker met je elastimam lopen ga je haar in een noodgang voorbij... nou ja, beter nu niet lekker dan over 21 dagen. sterkte

Gepost door: ronald | 21-09-08

De commentaren zijn gesloten.