12-09-08

Laat het weekend maar komen!!

weekendWe leven nog altijd. Het leven moet verder, ook zonder Elasti Knipogen. Gelukkig is ze vanavond terug Onschuldig.

Zo'n set handen minder in huis dat voel je toch. Maandagochtend stond Thomas op. Ziek. "Waarom wordt je nu ziek, nu ons mam er niet is!!" Er werd snel gegocheld met Dafalgannekes, en dan naar School. Thomas weet goed genoeg wanneer het gaat of niet gaat. Hij beseft dat hij enkel zichzelf straft door onnodig lessen te missen. Maandagavond zat hij achter de computer toen ik thuis kwam van de job. Zijn muisvingertje bewoog nog, dus dat zat wel snor. Alleen zijn stem paste niet bij hem, maar dat zijn details...

Dinsdagochtend zelfde senario. Dafalgannekes en naar school. Hij had wel gevraagd om niet te moeten gaan trainen dinsdagavond. Daar had ik absoluut geen probleem mee. Dat gaf mij de gelegenheid om 's avonds een toertje te lopen. Het werd een toertje van 10 km in totaal. Eerst tot bij mijn ouders. Daar werden de hemelsluizen opengetrokken. Toen ik terug wou vertrekken, werden de sluizen dichtgeschoven. Zalig temperatuurtje. Veel zuurstof. Zo heb ik het graag, maar dat had ik al eens verteld denk ik he...

Woensdagavond was het organisatorisch al iets complexer. Ons mannen hadden direct na't school iets gegeten; dan Matthijs naar de training gebracht; tijdens de training computerdokter gespeeld bij mijn ouders; dan terug Matthijs afhalen. Om 22h kon ik dan eindelijk ook eten... (boterhammen, geen cracottes!).

Donderdag geen baskettrainingen, dus kon er gelopen worden. Eerst snel met ons mannen gegeten. Eigenlijk iets te veel. Ik kon bijgevolg niet direct vertrekken... Wachten, wachten, ... Ondertussen kwamen er dreigende wolken aanzetten. Ik had op de radio al gehoord dat er in Oost Vlaanderen wateroverlast was door overvloedige regen. Hier was het op dat moment nog 25°C. Maar de wolken hadden duidelijk de weg naar Brecht gevonden. Het bleef bij dreigende wolken, want er viel geen druppel uit. Uiteindelijk om 20:30h vertrokken. Na een dikke 500 m vielen de eerste druppels. Who cares. Na 1 km liep ik in de gietende regen. Echt veel! De auto's moesten vertragen door het moeilijke zicht. Het water stroomde van het wegdek naar de rioolputtekes. Die konden de plotse zondvloed niet meer slikken. Daar liep ik dus ook. Dan weer amper 1 km verder was het droog!!! Geen druppel geregend!! Dat had ik nog niet meegemaakt, op zo'n korte afstand. Ik liep daar als een waterkieken, terwijl er nog mensen daar rustig hun tuintje aan't harken waren... Om een lang verhaal kort te maken: het waren zalige 6,5 kilometers.

Straks is Elasti terug. Gedaan met sokken laten slingeren, gedaan met dwars in't bed liggen, ... Maar dat nemen we er allemaal met plezier bij!! Knipogen. ' t Is bijna weekend. Een rustig weekend. Niks gepland, buiten 1 basketmatchke op zondag. Lekker luieren en af en toe een stapke lopen.

Prettig weekend iedereen!!

13:38 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Wat zal jij gelukkig zijn als 't vrouwke terug thuis is! Terug uw eigen plaatske in 't bed zoeken. Maar ook terug lekker eten!
Dit weekend volgt er nog meer van dat zalig loopweer. Niet te warm, een spatje regen...van mij mag het ook!

Gepost door: Sandy | 12-09-08

Ik heb zo een vermoeden ... dat ze een VERJAARDAG CADEAUTJE ga mee hebben :-) PRETTIGE VERJAARDAG HOMERKE !! XXX ps staat er nu een 4 voor ?? ;-)

Gepost door: Katrien | 12-09-08

Mol? Home ga jij ook zondag in Mol zijn? Ik dacht van wel of vergis ik mij nu en je vrouwke? In Kuurne wel dacht ik?

Gepost door: patrick aerts | 12-09-08

GELUKKIGE VERJAARDAG !!!! Geniet er maar van !

Gepost door: jogginggirl | 13-09-08

Reply @ Katrien: Dank U, maar die 4 is al bijna versleten!!
@ Patrick: We zullen in Mol zijn, niet in Kuurne
@ Jogginggirl: Dank U

Gepost door: Homer | 13-09-08

Heel gelukkig verjaardag toegewenst. Geniet van het week-end.

Gepost door: yves | 13-09-08

Op de valreep... Een beetje aan de late kant maar...
GELUKKIGE VERJAARDAG!!!

Gepost door: Tinne | 13-09-08

Happy birthday! Ne gelukkige Frank! Tot in Mol.

Gepost door: Gert | 14-09-08

Happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En drink maar een goei aperitiefke samen met Elasti....

Gepost door: Spencerwoman | 14-09-08

proficiat Proficiat Homer, niet alleen met je verjaardag gisterebn, maar vooral dat jullie drie zo jullie plan getrokken hebben deze week! I'm impressed. Thomas zijn ziekte? Kwam dat misschien door een overdosis cracotte?

Gepost door: Julie | 14-09-08

De commentaren zijn gesloten.