06-09-08

Alles kan beter

Woensdag bleven de loopschoenen op't schap staan (eigenlijk slingerden ze ergens rond in de garage...). Donderdag wou ik een toertje lopen en Elasti wou me absoluut vergezellen. Tenue aan en ik nam de Garmin, die nog op de craddle stak. Net toen ik de satelieten wou zoeken, kreeg ik direct de melding dat de batterij bijna plat was. Verdomme. Snel in het stopcontact en hopen dat het nog een half uur zou duren eer Elasti klaar zou zijn. Niet dus. Ze stond al snel vertrekkens klaar. We liepen dezelfde toer als dinsdag. Het ging tamelijk goed. Garmin deed perfect zijn job. Edith riep een paar keer dat ik te snel liep en dat ze niet kon volgen. Yeah right Onbeslist.

Ik wilde even de hartslag consulteren. Verdomme. Een maagdelijk leeg scherm. Plat dus. We liepen verder. Zo zonder gegevens is er de fun echt af. Iet verder splitsten onze wegen. Edith naar links voor een nog grotere lus, ik naar rechts naar huis. Nog een poging gedaan om dat spel terug te straten, maar het lukte niet. Dan maar zonder. +/- 7 km.

Gisterenavond stond fase 2 van de verhuis op kantoor op het programma. 't Was zwaar. De interimwerkers kwamen niet opdagen. Uiteindelijk toch nog wat volk op kunnen trommelen. Ik was groggie.

alleskanbeter Vandaag. Mooi weer, zalige temperatuur maar kei veel wind en daar hou ik absoluut niet van. Armen en benen waren zwaar. Ongebruikte spieren voelden nu heel stijf aan. Ik wou toch lopen. Dan maar naar de zolder de loopband op. Humo's DVD "Alles kan beter" opgezet. Manne, dat was toch een zalige tijd. Toen was er nog echte humor. Zo puur. De band draaide aan 10 km/h onder mijn voeten. Amai wat was het warm op de zolder. Het zweet druipte eraf. Ik was klets nat. Af en toe nog eens stevig gelachen! Deze blijft schitterend. Of deze.

Zonet vond ik een mailtje in mijn mailbox. Een bevestiging dat ik ben ingeschreven voor de Halve Marathon van Eindhoven. Nu wordt het blijkbaar menens...

Morgenvroeg nog eens een langere toer en dan in de namiddag weer computerkes aansluiten.

15:49 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

garmin Eigenlijk zot he hoe afhankelijk we van al die toestellekes zijn geworden. Vroeger liep ik zelfs zonder hartslagmeter en nu wil ik niet eens vertrekken zonder Garmin.... veel plezier nog met de verhuis!

Gepost door: Julie | 07-09-08

Ik mis iets in je verslagje? Hmmm, wat zou dat zijn? Tot in Eindhoven Frank, of Mol als je daar ook bij bent.

Gepost door: Gert | 07-09-08

De commentaren zijn gesloten.