30-08-08

Home(r) Alone

Home aloneMaandag werd een lopeloze dag. Dinsdag mocht ik alweer alleen opstaan om te gaan werken. Elasti had heel de week verlof en zou naar De Haan vertrekken met ons gasten voor 3 dagen!! Daar vond zouden de ladies met een GoCar een toertje gaan fietsen. Een 4PK'tje. 's Avonds kwam ik in een leeg huis! Yeehaa! Ik was baas. Ik plofte in de zetel en deed niks... Af en toe de laptop op mijn buik en dan weer TV kijken... Dat wisselde ik af tot mijn laptop te veel begon te bibberen door mijn grollende maag... Eten... Oeps. Ik nam "ons kookboek" erbij en bladerde door al dat lekkers... Wat zou ik maken... Het werd een spiegel-eike met een boterham... Onbeslist.

Woensdag ochtend. Voor mij alleen koffie maken? Da's niet de moeite. Naar de bakker gaan? Ook niet. Gewapend met een appel en een pak crakottes vertrok ik naar't werk. Na't werk recht naar de Quick... Mmmm. En dan naar een leeg huis... Hm. Al niet meer zo leuk. Ik plofte in de zetel, en deed weer niks. Liggen. Laptop. ... Lopen? Geen Zin.

Donderdag? Geen koffie. Pak Cracottes en een banaan (voor de afwisseling). In de namiddag kreeg ik het goede nieuws dat ons huis weer was gevuld met leven Lachen. Er wachtte mij een heerlijke maaltijd: pasta met spinazie en pangasiusfilet! Heerlijk! Lopen? Ging niet meer...

Vrijdag? Het huis vol leven sliep nog. Geen koffie. Pak Cracottes en een appel. De rest heeft verlof! Zij kunnen naar de bakker gaan. Het werd een lange werkdag. Op't werk had iemand een aantal weken geleden het lumineuze idee om de 'tapis plein' (voor de Nederlanders: kamerbreed tapijt) te laten vervangen van't weekend en volgend weekend. Dat wil zeggen dat we vrijdag zo maar even 25 werkplekken moesten verhuizen. Kasten sleuren, buro's demonteren, ... Voor ons het ideale moment om kilometers ongebruikte netwerkkabels, printerkabels, telefonie bedrading te verwijderen. Een klote job, maar het zal zo'n mooie opruiming zijn nadien... Om 21h was het gedaan, daarna nog een pintje gaan pakken. Zondag mogen we alles terug gaan opbouwen... En volgend weekend de andere 24 werkplekken... Lopen? Uiteraard niet!

Dat wil zeggen dat er deze week nog geen cm gelopen werd!

Zaterdag, vroeg uit de veren! Lopen! Het huis vol leven sliep uiteraard nog. Loopoutfit aan, muziekje op, flesje water en weg ermee. Zalig weer. De dauw hing nog boven de velden! Je kon ruiken dat het mooi weer ging worden. Geen spriet wind. Of toch een piep klein beetje. Geen andere loop(zotten). Wel fiets(zotten). Na 11,5 km was ik terug thuis. Het viel goed mee. Ondertussen was de rest wakker. Daarna ging Elasti lopen. Ik reed 13 km mee met de fiets. Straks mogen we gaan basketsupporteren...

Morgenvroeg nog een toertje lopen en dan burokes opbouwen!

 

13:12 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

man alone en wie zegt dat wij mannen niet voor ons zelf kunnen zorgen? hierbij het bewijs, lang leve de cracottes

Gepost door: ronald | 30-08-08

emancipatie van de man.......... Homer het wordt inderdaat tijd dat wij ook eens gaan emanciperen, die vrouwen worden spijtig genoeg steeds beter en nog sneller ook,dat mag zo niet blijven duren,daar gaan wij aan onderdoor!!!!!

Gepost door: patrick aerts | 30-08-08

Ik krijg medelijden ... hoe durft ze !!!!! je zo aan je lot overlaten ,das wadde é !! maaaarrrrr !!! we lopen er niet in zenne :-))))

Gepost door: Katrien | 30-08-08

"Ik nam ons kookboek" Beter is "Ik nam mijne portefeulle en ging eens goed tafelen! :)

Gepost door: Gert | 31-08-08

Toch knap dat je voor de cracottes hebt gekozen, en niet voor koffiekoeken annex caloriebommen van de bakker. Een man alleen...zo hulpeloos.

Gepost door: Sandy | 31-08-08

Mmm cracotjes met een appel. Jij wist zeker nog niet dat er ook gevulde cracotjes bestaan. Dan zit die appel er al in hihi. Dat waren wel culinaire hoogstaande dagen. Gelukkig dat het maar voor 3 dagen was ... Lang leve de kookkunsten van moeder de vrouw, zie je wel dat de liefde van de man door de maag gaat.

Gepost door: Smurfineke | 31-08-08

bodybuilding met kasten, alleen gewapend met wat cracotten... wat een werkdag ! Gelukkig mag je morgen nog een keertje...

Gepost door: jogginggirl | 31-08-08

Ja die vrouwen zijn keihard hè Frank, maar daarom gaan wij nog niet op ons knieën. Wij zullen onze plan wel trekken.

Gepost door: Marc | 01-09-08

Hallo,

Een weekje of zo geleden kwam je me succes wensen met m'n looptraining. Ik kom je eventjes laten weten dat ik er vandaag mee gestart ben.

Liefs, Hoebeltje.

Gepost door: Hoebeltje | 01-09-08

sympathiek Sympathiek van je Homer dat je niet hebt gelopen omdat ik dat in het buitenland ook niet kon :-)

Gepost door: Julie | 01-09-08

Alleen en verlaten blijkbaar vorige week :)
Zaterdagmorgen was inderdaad heerlijk om te lopen.

Gepost door: yves | 02-09-08

De commentaren zijn gesloten.