24-08-08

Basket, feesten en lopen...

Het snipperdagje van vrijdag had een rustige verlofdag moeten worden zonder wilde plannen. Het enige dat echt nodig was, was een bezoekje aan het containerpark om de aanhangwagen met snoeiafval, die hier al een paar weken stond, te gaan leegmaken. Vermits de aanhangwagen nog niet vol was, begonnen we wat extra rommel bijeen te zoeken. Uiteindelijk werd het een groot rommelproject! De garage, de berging, het tuinhuis werden stevig onder handen genomen. We gingen er met 'de groffe borstel door'. Zoveel rommel, en zoveel plaats nu! Een supper rotklus, maar nadien ben je zo content!

Brooks addiction 8Na de middag even naar de plaatselijke loopwinkel, TOP-RUNNING, geweest. Mijn Asics hadden dik 700 km op de teller staan. Beter nu andere kopen, ipv in Eindhoven met versleten of splinternieuwe schoenen te staan. Dit keer viel de keuze op Brooks Addiction. Ze voelden goed aan... meer valt daar momenteel nog niet over te zeggen... 's Avonds was er een loopwedstrijd in Lichtaart. Elsti, Mario en Peggy zouden deelnemen. Het kwam organisatorisch een beetje moeilijk uit, gezien Thomas nog moest gaan trainen. Edith dropte Thomas bij de sporthal onderweg naar Lichtaart, zodat ik ondertussen hier mijn kilometertjes kon lopen. 7 km in de regen.

Zaterdag had Thomas een baskettornooi op het programma staan. Heel de dag in zo'n muffe cantine zagen we niet zitten. Edith nam de voormiddagmatch voor haar rekening, ik de namiddagmatch. Probleem was dat die gasten alle matchen daar wonnen zodat er ook nog een finale bijkwam om 15:00h. Die hebben ze dan ook nog eens gewonnen. Een mooi seizoensbegin! Daarna recht de douche in voor wat restauratiewerken, wat gisterenavond stond er een gouden bruiloft of het programma van een nonkel. Het was een supergezellig weerzien met een 60 tal nonkels, tantes, neven en nichten in een top restaurant hier in de buurt. Fantastisch lekker gegeten en gedronken! Ik leef mee met hen die de rekening mochten betalen... We waren net op tijd thuis voor de Olympische Marathon. De finisch heb ik vanmorgen in het Olympische nieuws  moeten zien...

Vandaag in de namiddag, na Matthijs zijn baskettraining, een toertje gaan lopen met Elasti. Op haar programma stond 15 km. Bij mij 12. We vertrokken samen. Het begin was wat moeilijk. Er stond een stevige wind. We liepen op voor ons vrij onbekend terrein. Verandering van route doet lopen nietwaar. Na 8 km splitsen onze wegen. Ik links, Edith Rechts. Ik was thuis na 11 km (iets te weinig dus), Edith na 15 km.

Het weekend zit er weer op...

20:17 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Waarom verbaast het mij niet dat er een feest op jullie programma stond? :)

Gepost door: Gert | 24-08-08

Inderdaad Gert, ik wou net hetzelfde zeggen: vorig weekend een paar feesten, dit weekend feest. Jij moet van mij al niet veel meer zeggen ;-))))

Gepost door: Sandy | 25-08-08

rommel weg als jullie zo door blijven lopen, kunnen jullie van die extra plaats misschien een grote schoenendressing maken ?

Gepost door: jogginggirl | 26-08-08

Lopen ,feesten, basketten ,feesten ,drinken ,lopen feesten denk dat Eidth nodig een dag je zee kan gebruiken ,als je weet wat ik bedoel ...om te eten en te drinken...:-)

Gepost door: Katrien | 26-08-08

misschien wou je dit wel weten???? Nog iets anders nu, ik ben dus terug bij de wegbloglopers beland,dankzij een goed gesprek(mail) met de coach! Dus ben ik zeker ook aanwezig op de wegblogtraining in Mol !!
Dus de coach heeft veel water in zijn wijn gedaan en misverstanden zijn bijgewerkt!!!!
Dus nu zijn we weer goed bezig,heb trouwens gewoon blijven trainen op zijn schema!
OP die loop in Mol, kunnen we eens wat kennis maken en bijpraten ( als het niet te snel gaat )


Gepost door: patrick aerts | 27-08-08

met Edith is alles super in orde ! Ge zult ze welgezind terugkrijgen :)
Bovendien spreekt ze intussen vloeiend westvlaams !

Gepost door: jogginggirl | 27-08-08

Homerke ge zijt veel over de tong gerolt zenne van Edithje ...waar het hart van vol is ...loopt de mond van over ...denk dat ze je toch wat mist ginder aan zee ,maar we hebben goed voor haar gezorgt of zij voor ons (buiten als zij aan het stuur zat:-))

Gepost door: Katrien | 28-08-08

De commentaren zijn gesloten.