27-07-08

ING Run Oostende

ing run oostende
Na het huwelijksfeest van gisterenavond, had Elastimam, zoals verwacht, weer ongelooflijk veel problemen om uit haar bed te komen. Het was voor ons toch een kleine 2 uur rijden. Eigenlijk wou ik toch ten laatste om 10h op weg zijn, zodat we toch nog een beetje de sfeer op "den dijk" konden opsnuiven. Niet dus. Rond 12 h kwamen we aan in Oostende. Dan nog die auto kunnen parkeren, inschrijven, en dan naar het Meeting Point achter het Casino, waar Mario zou staan met onze nieuwe T-shirts. Mario, Peggy en de kids waren er al. De brede glimlach van Katrien viel ook al van ver op. Vlug het nieuwe T-shirt aan, nummer opspelden en dan richting start voor de 5 km. Manne, wat was het warm.

Toen in aan de start kwam had ik al een halve liter water op. De opwarming van "Health City" liet in aan mij voorbij gaan. "Ik zal me daar eens wat moe gaan maken...". Nathatlie De Vos startte een 5 tal rijen voor mij. Het startschot ging. Heel even hield ik haar in het visier... Heel even dus... De eerste 500 m ging vlot. Ik hield goed tempo. De 2e 500 geen problemen... Toen we evenwijdig met de kust liepen kreeg ik alweer dorst. Nu al... Na amper 1500 m. Ik had 2 flesjes bij in mij gordel. Naast de kant stond een meisje met een plantenspuit. Ook dat gaf geen verkoeling. "Waar blijft die waterbevoorradingspost?" Eindelijk, na een dikke 3 km. Ik nam mijn tijd om rustig te drinken en me wat te verfrissen. Terug starten deed pijn. Nog efkes. De supporters stonden 2-3 rijen dik op den dijk. "Komaan Homer". Ik stak nog een tandje bij, speciaal voor de onbekende supporter. Dan op't einde nog even het onderste uit de kan gehaald. Ik klokte af op 26:49. Geen PR ditmaal, maar wel 10 seconden sneller dan vorig jaar op het zelfde parcours, maar toen was het niet zo warm.

Dan weer snel naar de start voor de 10 km. Elasti en Katrien stonden in de startblokken. Dan vlug een doucheke en dan weer naar de Finish. Mario zag ik niet finishen... Even later zag ik Koen Bandana toekomen. Daarachter Katrien en dan Elasti.

Na Edith haar doucheke gingen we ons gasten zoeken. Zij hadden zich op het strand genesteld, en vonden de frisse lichamen op het strand blijkbaar veel interessanter dan hun zwetende zwoegende ouders. We legden ons er nog even bij, en dan terug naar de Kempen. Mmmmm die Mc Donalds smaakte!!!

 Een paar fotokes...

22:25 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Heb dat weer goe gekunnen é Sjiek gelopen ! weet je wat Edith me vertelde aan de start lijn " HHHHoooo ! ik ga binnenkort niet meer mee kunnen met Frank !!" (weet natuurlijk niet of ik jou dat mocht verklappen ) enfin dikke proficiat ,ps heb een foto gepikt ;-)

Gepost door: Katrien | 27-07-08

't Was inderdaad snikheet vandaag. En 10' sneller met zo een weer dat kan tellen.

Gepost door: betty spencer | 27-07-08

Oostende 't Is precies altijd warm in Oostende, ik herinner me de editie van 2 jaar geleden nog, dat was echt bakken. Proficiat, knap gelopen!

Gepost door: Julie | 28-07-08

warm genoeg geweest? Dat zal niet om mee te lachen geweest zijn zeker?
Grz.
Patrick

Gepost door: Parick | 28-07-08

't was geen evident weertje om een wedstrijd in te lopen. Knap gedaan zene!

Gepost door: Ruthje | 28-07-08

Oostende Knappe prestatie in de sauna van Oostende.
Jammer dat je in extremis Nathalie Devos moest lossen, anders zat je nu op de vlucht richting Peking.

Gepost door: frank spencer | 28-07-08

Mooie tijd in die hitte, mooie foto's ook...

Gepost door: Stofke | 28-07-08

Knappe prestatie Frank, bij mijn weten is Homer niet zo actief bij dergelijke temperaturen.

Gepost door: Marc | 28-07-08

Knap gelopen . Geen pr. maar deze wedstrijd is nu ook weer niet te vergelijken met de anderen. Veel te warm !!
Waneer loop jij marathon ?

Gepost door: coach mario | 29-07-08

Mc die McDonalds heb je zeker verdiend!! toppp

Gepost door: Ronald | 31-07-08

De commentaren zijn gesloten.