20-07-08

Alweer lang geleden geschreven...

Woensdag was mijn laatste verlofdag. Toen Elasti 's morgens de deur uit was om te gaan werken Lachen, trok ik snel mijn outfit aan en vertrok voor een toertje. Het was lichtjes aan't motregenen, maar daar wou ik me niet aan storen.

Het liep heel vlot. Hoe verder ik van huis wegging, hoe harder het begon te regenen. Op een bepaald moment was het aan't gieten. Mijn t-shirt plakte tegen mijn lijf en het water klotste ik mijn schoenen... Mijn schoenen werden zwaarder... Mijn geplande 10 km werden er 7. Veel te slecht weer!! Na de middag had ik een afspraak met de verzekeringsexpert in de garage voor mijn gehavend autotje. Dan mag je foto's doormailen van elk detail van de schade, toch moet de expert persoonlijk vaststellen dat mijn 5e deur compleet naar de kl... is. Puur tijdverlies. De garage had ondertussen alle stukken al besteld, zelfs vooraleer de expert er was... Gelukkig was er een vervangwagen beschikbaar zodat het euvel snel kon opgelost worden.

Donderdag terug aan't werk. Al na een uurtje was ik dringend toe aan verlof... Onbeslist. Onmiddellijk mouwen opgestroopt en terug meedraaien op volle toeren. Meetings, ... Vrijdag weer meetings en na de middag ons ge-facelifte (van achter) autotje terug afgehaald. Hij is weer als nieuw...

long weekendVandaag, zondag, nog eens gaan lopen in't Peerdsbos. Het had net fel geregend, dus zalig weer om te lopen. Aan de voeten was't iets minder. Weer zware schoenen door de aankoekende modder. Heel veel lopend volk. 't Is dat iedereen kris kras door mekaar liep, anders zou je denken dat er een loopevenement aan de gang was met een mooie opkomst. Op't einde kruiste ik Mark Tijsmans (Pasmans uit de serie 'flikken'). Hij begroette me uitbundig. (is hij de BV of ik?). Na 10 km, binnen het uur was ik terug aan de auto. Gelukkig had ik reserveschoenen bij.

... En morgen is het nog steeds weekend!!

16:14 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

pas maar op Pasmans valt op "snelle jongens" :-)))

Gepost door: Katrien | 20-07-08

hoi Hoi Homer, via Katrien hier bij jou terecht gekomen!
Mooi weblog heb je! En met alles en nog wat, leuk!
Succes met de autoschade.
de hardloopgroeten uit Ede, Nederland

Gepost door: Eugène | 23-07-08

Gelukkig is het weer beter geworden.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 25-07-08

De commentaren zijn gesloten.