04-07-08

Einde deel 1

Gisteren was het een dagje wat minder weer. We stonden op en het was bewolkt. Goed voor ons rood gebakken velleke… Temperatuur kwam niet boven de 28°C. Pas in de loop van de namiddag verdween het wolkendek en overschreden we weer ruim de kaap van de 30°!! Gisteren had ik dan net een loop-rustdag ingelast…

Vanmorgen om 7 h was er weer een staalblauwe lucht! Outfit aan en weg. Nog eens richting Port Grimaud. Er was zelfs wat wind… In de schaduw was het draaglijk; in de zon was het zweten! Die douches op het strand zijn toch een schitterende uitvinding voor de lopers. Af en toe je kop onder de kraan en weer verder. Na 7,5 km gaf ik het op. Genoeg gezweet en mijn liter water was op… Daarna nog even gekuierd langs een plaatselijk marktje… In en uit het zwembad gezeten, aan het strand gelegen, in de zee gezwommen en vanavond nog even naar St Tropez… Nog even gaan kwijlen… kleine opsomming: op anderhalf uur tijd: 5 Ferrari’s, 10 Porches, 7 Rolls Royces, 1 Hummer, 2 Lamborghini, … en dat alles zonder te zoeken… “Ronald, de foto’s volgen…”

Dan terug naar ons stulpje! Koffers pakken!! Het zit erop!!! Morgen weg!!!! Einde deel 1!!!!!

 

Na DEEL 1 komt DEEL 2

 

Omdat we reeds ondervonden hadden dat na een weekje op dezelfde stek de sleur toch een beetje begint te komen… Elke avond zelfde wandeling, zelfde terrasjes, … Had Elasti het lumineuze idee om 2 vakanties te boeken… Eentje aan de Azurenkust en eentje in streek van de Verdon! Morgen trekken we naar Gréoux-Les-Bains… Ben eens benieuwd wat ons daar te wachten staat… Tot de volgende!!!

 

22:59 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Van rijke mensen gesproken! Zo te zien geniet je met volle teugen van al de luxe en bijhorende geurtjes. Wel jammer dat je zo'n slechte dag van amper 28° hebt gehad. Nog altijd beter dan zo'n Belgische zomerdag die we hier gisteren gehad hebben.
Mocht je tijdens je doorreis een groep meiden passeren die Vlaams dialect kwelen dan kan die van ons er wel eens bijzijn :-)

Gepost door: Smurfineke | 06-07-08

deel 1...2... en wat zou 3 dan zijn... spannend...
En nu meot ik slapen wat 't is morgen weer werkdag :( geniet maar van den congé, als jullie terug zijn, moeten wij nog beginnen ! (Of hebben julie 2maand vrij ?)

Gepost door: jogginggirl | 06-07-08

De commentaren zijn gesloten.