10-06-08

Proficiat Noorderburen!!

Allé vooruit. Nog eens een verslagje. Het komt er de laatste tijd niet veel van, maar ik ben blijkbaar niet alleen. Af en toe wordt er nog wel eens gelopen… Ook veel minder hoor.

Zondag samen met Elastimam naar ’t Peerdsbos. Elasti moest volgens haar schema een 15 km loslopen; ik daarentegen moest niks. Ik ging voor een kort rustig loopje. Beide muziek in de oren en weg ermee. Het was opvallend rustig in’t bos. Normaal is er op een zondagvoormiddag veel meer “loslopend wild”. Na een dikke 5 km trok ik terug richting parking; Elasti stuurde ik terug in’t bos voor een extra lus zodat ze aan haar 15 km zou komen. Ik liep uiteindelijk een rustige 7.8 km.

Gisterenavond met 1 oog de match van de Nederlanders tegen Italië gevolgd. Het eerste doelpunt buiten beschouwing gelaten, hebben ze mooi gescoord.

OranjeAzzuri
Proficiat ORANJE!

Vanochtend was ik vroeg wakker. En als ik wakker ben moet ik eruit. Het was mooi weer. Het zonnetje sliep nog om 4:45h. Ik speelde al langer met de gedachte om ’s morgens vroeg te gaan lopen, en dit was de ideale gelegenheid. Om 4:57h was ik ribbedebie. In’t begin was het wat aan de frisse kant, maar na een km had ik het alweer veel te warm. Het liep heel vlot. Alleman sliep nog. Geleidelijk begon ons dorpje toch wakker te worden. Het woon werkverkeer was begonnen. Aan de chauffeur van de Grijze 7-reeks BMW met nummerplaat ***456: “Je bent een eikel!”. Terwijl ik netjes aan het zebrapad stond te wachten om over te steken, gaf die gast gas bij ipv af te remmen toen ik aanstalte maakte om over te steken. En toch waren het 4 leuke kilometers…

13:16 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Miljaar das vroeg zenne ... 04:57 .. maar ergens begrijp ik je

Gepost door: Koen | 10-06-08

BMW rijders altijd het zelfde en lekker vroeg op zeg.
En het eerste doelpunt is door de nieuwe regel toch geldig en helaas voor de italianen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 10-06-08

ZAAAALIG he! Zo vroeg, dan voel je je heel de dag KIPLEKKER!

Gepost door: Tinne | 10-06-08

zo vroeg? Een aparte ervaring, denk ik, zo vroeg 's morgens al gaan lopen als de wereld nog slaapt. Ik vind het wel knap. Ik ben een groot loopliefhebben maar vroeger als 7.00 u 's morgens hebben ze mij nog niet uit bed gekregen om te gaan lopen! Ik ben dan ook een echte slaapkop :-)

Gepost door: Sandy | 11-06-08

minderhout? Wat lees ik? op een andere blog.... Ga je een halve marathon lopen in minderhout? VEel succes! Dat jij zo vroeg ging lopen kan ik verstaan, maar wat deed die BMW zo vroeg al op pad?

Gepost door: Julie | 11-06-08

Kzou dat ook wel eens willen doen maar 4u57 das toch vroeg zenne.

Gepost door: yves | 11-06-08

Ja, Er is een belangrijk voordeel als je zo vroeg loopt, je dag duurt veel langer dan normaal. Als je 's middags geen schoonheidslaapje doet tenminste.

Gepost door: Marc | 11-06-08

wablief, eerst 1/2 M dan voor 5 u op pad, zeg, straks ga je die dodentocht nog uitlopen, allee zeg, wat een tempo aan vooruitgang ! Lopers die voor 5 u opstaan (en niet meer op zijn dus), dat zullen de echte zijn zeker ? En nee ik heb geen BMW en zal ook niet om 5 u opstaan, laat staan rondrijden :)

Gepost door: jogginggirl | 11-06-08

vertaling Hee Homer, ik moest wel even googlen wat ribbedebie betekent. Je ging er als een haas vandoor toch?

en tja, BMW... kijk maar eens hier voor de uitleg van deze afkorting
http://www.taalkabaal.nl/afkortingen/indexb.php

Gepost door: Ronald | 11-06-08

Er wordt dan misschien niet veel geblogt, de motivatie en de conditie zijn er kennelijk. Goe bezig Homer !!

Gepost door: philippe | 12-06-08

De commentaren zijn gesloten.