01-06-08

Zwoegen

Gisterenavond dinerke met de basketouders. Even vreesde ik dat de witte wijn vanmorgen sporen zou nalaten in de bovenkamer, maar dat bleek absoluut niet het geval te zijn. Eerst rustig uitgeslapen en dan de loopoutfit aan.

Vandaag stond het Peerdsbos weer op het programma. Alweer geen specifiek doel. De temperatuur was zalig, geen wind, ... Edith wou meegaan, maar dat heb ik kunnen afhouden... Vanmiddag stond er immers een wedstrijdje (10 miles) in Oostmalle op het programma, en ik wist dat ze daar haar tijd van vorig jaar wou verbeteren. Ze zat in een tweestrijd: Peerdsbos of Oostmalle. Dus hakte ik de knoop door en stapte snel in de auto zodat ze niet meer mee kon!

Het was zalig in't bos. Veel lopers, vogeltjes, eekhoorntjes en een heel rustig lopende Homer. De Ipod in de oren en joggen maar. De kilometers gingen vlotjes voorbij. Als de hartslag wat hoger ging vertraagde ik. Na 5 km besloot ik richting "Vordenstijn" te lopen. Een toertje in dat park betekende nog een extra 6 km. Daar liep ik bijna alleen... Na 6 km terug in't Peerdsbos... 11 km op de teller, en het ging nog goed.

Ik speelde met de gedachte om vandaag weer eens iets verder te lopen. In mijn koppeke stippelde ik een route uit... Zou ik er een halve Marathon van kunnen maken? Ik moest het proberen. Rustig ging in verder. Dreef in, dreef uit. De benen begonnen zwaar te worden. Ik ging verder en verder. De muziek zweepte af en toe het tempo op... Even op de garmin gekeken... yes, al 20 km!! Die 1,1 km konden er nog zeker bij... Gelukt.

Terug aan de auto; gemiste oproep op de GSM... Elasti ongerust? Da's natuurlijk het nadeel van altijd zonder doel te vertrekken... Ze stond klaar om naar Oostmalle te vertrekken. Vandaag zou "DE PAREL VAN DE NOORDERKEMPEN" (Elasti), "DE PAREL VAN DE NOORDERKEMPEN" (10 mijl wedstrijd in Oostmalle) lopen. Ik repte me naar huis. Gauw de douche in, fototoestel meegegraaid en naar Oostmalle vertrokken. Ik kon haar nog een keer zien passeren en zien finishen. Verslag zal wel bij haar volgen. Toch even een beeld van de "PAREL"

Parel

17:10 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Parel Die parel heeft als een juweeltje gelopen .....

Gepost door: M@urice | 01-06-08

jawadde! ons Homerke een halve marathon!!!!! Proficiat! Wanneer loop je een hele?

Gepost door: Julie | 01-06-08

Al die schatten Ik vind jullie (de parel en het juweel ) allebei super !! hopelijk komt Piet Piraat niet langs :-) zo te zien hebben jullie beiden een knal weekend achter de rug !! ps Als Edith de halve loopt in Eindhoven ...waarom loop jij de hele niet ?? hint !!

Gepost door: Katrien | 01-06-08

Amai zeg ! we dachten die vent ligt na die halve marathon uitgeteld in zijne zetel! Niets is minder waar, meneer springt gelijk nen echte vent vlug zijne auto in, het vrouwke achterna om toch nog even te gaan supporteren !!
Jawadde zeg !! Edith is vast trots ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 01-06-08

jawadde, meneer loopt zomaar even een halve marathon ! Meer basketfeestjes aandoen!

Gepost door: jogginggirl | 02-06-08

Wie had op 1/11/2006 durven denken dat je nu een halve marathon zou lopen? Knap hoor, nu wel oppassen dat je niet uitglijdt met al die parels in Brecht.

Gepost door: Smurfineke | 02-06-08

goe bezig ik vraag me alleen af voor welke halve M je je aan't voorbereiden zijt, of zijn de (afstand)loopkriebels die daar verantwoordelijk voor zijn.
Volhouden zou ik zo zeggen en vooral blijven genieten

Gepost door: wim | 02-06-08

uitslapen, mooie rustige duurloop, beetje gaan supporteren. Dan nog den apres en de zondag was weer eens geslaagd

Gepost door: cremke | 02-06-08

Gewoon even tussendoor een halve marathon gelopen! Wow zeg! How zekers :-)
Of neenee ni "how" gewoon verder doen!!!
Waar gaat dat eindigen!
Knap Frank en leuk om te lezen!

Gepost door: Tinne | 02-06-08

Stevige training Frank. Zo efkes op een zondag een halve marathon lopen, knap.
In Eindhoven loop je samen Edith de marathon - een makkie voor Homer .-)

Gepost door: philippe en an | 03-06-08

Amai de km's vliegen hier voorbij. Wanneer komt de eerst marathon ?

Gepost door: yves | 03-06-08

Goe bezig ! Homer loopt al halve marathons met de vingers in de neusgaten.
Ik heb zo een flauw vermoeden dat Homer binnenkort Vlaanderen gaat verbazen.

Gepost door: frank spencer | 03-06-08

congratzz van de 1/2e naar de hele ? Toch mooi gelopen hoor !

Gepost door: kj | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.