13-04-08

Zondag ... Triathlon

Vrijdag was het rustdag. Zaterdag had Mario lange versnellingen voorzien 3X3 km aan 6 min. Ons agenda besliste er anders over. Er moest hier nog 't een en 't ander gebeuren in huis. Dan moest er ook nog gebasket worden en daarna wat shoppen. De gasten hadden nog wat coole zomerkledij nodig, EN.... ZE HADDEN ALLEBEI GRAAG EEN PAAR LOOPSCHOENEN!!!! Zou dat fabeltje van die microbe dan toch kloppen???!!! Ze moesten toegeven dat hun conditie toch niet is zoals het zou kunnen, en tijdens de basket match zijn ze altijd content als de coach een Time-Out vraagt zodat ze terug wat adem krijgen. Edith heeft ondertussen een trainingsschema opgesteld en deze week beginnen ze eraan! Kei tof he!!

Zaterdag werd er dus niet gelopen... maar dat vond ik niet zo erg omdat er voor zondag eigenlijk niets speciaals was voorzien... "een stevige lange wandeling of een uurtje of 2 fietsen of een extra rustdag". Dus om 7 h uit de veren en om 10 voor acht was ik onderweg voor mijn lange versnellingen. De eerste km deed alles pijn. Houte benen, pijnlijke schenen, stramme dijen, ... Kortom, de benen van nen ouwe. Na een km inlopen ging het beter en trok ik het gas open voor de eerste versnelling. Het lukte, 3 km aan 5:36. Ik was blij met de 5 min rust die volgden. De volgende 3 km aan 5:41 en de laaste versnelling aan 5:43. Totaal 11,12 km gelopen.

Ondertussen was Elastimam wakker, en ze stond al klaar in vol ornaat. Ze mocht weer een 35er verteren. Vermits Mario een fietstochtje had voorzien, zou ik haar begeleiden. Maar eerst een beetje herstellen, broodje eten, douchen, en andere outfit aan. Bij mijn loopje was het droog gebleven, bij Edith begon het te regenen... Met regen op de fiets... daar houd ik niet van. Het was een gezellig, rustig fietstochtje langs de vaart, maar ik had verschrikkelijk koude handen. Eerst door de bossen naar St Job, en dan langs de vaart, St Job, Brecht, St Lenaarts. Bij mijn ouders werd een sanitaire stop voorzien. Edith had al 20 km achter de kiezen. Vandaar fietste ik recht naar huis. Edith handelde het laatste stuk op haar eentje af. Ik was net op tijd thuis om de eerste Rotterdam Marathon loper te zien finishen. Spijtig, geen weblogloper. Misschien volgend jaar?

triathlonDat was mijn Triathlon. 11 km lopen, 10 minuten douchen, 22 km fietsen. Morgen rustdag. En dan dinsdag de laatste trainingsdag van het schema!!

14:00 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Doet dat geen pijn als je telkens uit die douche wil zwemmen?
Tot zondag! ;)

Gepost door: Gert | 13-04-08

Homer geeft ne lange douche ;-) ;-) ;-)
Ge zijt wel echt goe in form hé !!!
gr

Gepost door: Jetty | 13-04-08

hoe zit het met de hartslag tijdens het douchen, mooi binnen de lijntjes gebleven zeker ?
zie maar da ge volgende week niet in de schelde springt om voort te zwemmen na uw 10 mijlen

Gepost door: jogginggirl | 13-04-08


weeral prachtig gedaan !!!!

Proficiat ook voor elastiman!!

Gepost door: Maria | 13-04-08

knap Knappe triathlon, Marc Herremans zou jaloers zijn. Vooral op het douche-gdeelte!

Gepost door: Julie | 13-04-08

Succes! Als ik zondag iemand voor zie zoefen, dan weet ik dat het Homer was! Veel succes zondag op de 10 mijl in Antwerpen en tot dan!

Gepost door: Muriel | 13-04-08

Laat me iets weten... als je zondag in zwembroek loopt he!

Veel succes zondag!

Gepost door: Tinne | 13-04-08

Hi hi !! Ik moet hier nu echt lachen achter mijn pc , waar haal je ze allemaal uit ! ;-)

Gepost door: Katrien | 13-04-08

Misschien eens een douche marathon doen ?

Gepost door: yves | 14-04-08

Mmm, uitslover

Gepost door: Smurfineke | 15-04-08

De commentaren zijn gesloten.