04-04-08

Schema bijbenen...

relaxDoor mijn laksheid, of noem het gerust "Homersheid", moest ik de gemiste training van dinsdag later in de week inhalen. Woensdag dus 11,5 km versnellingen, en dan direct donderdag een duurloop van 13 km. En zo'n duurloop dat duurt zo lang, en is bijgevolg niet onmiddellijk mijn favoriet. Zeker niet zo 's avonds na't werk. Die avonden zijn al zo kort.

Maar ja, om noch Mario, noch mezelf teleur te stellen trok ik toch de stoute loopschoenen aan. De versnellingen-stramheid zat duidelijk nog in de benen. Nu begrijp ik waarom die "rustdagen" in dat schema zitten. De bewegingen waren maar stroef. Gelukkig beterde dat wel naargelang het loopje evolueerde. Ik had de radio in mijn oren gestoken, om de trip wat op te vrolijken. De weersomstandigheden waren best goed, een beetje te veel wind, maar dat vind ik altijd als die van vanvoren komt... Obepaald. Edith had deels hetzelfde parcours gelopen, maar zij had niet eens gemerkt dat er wind stond, dus het zal wel aan mij liggen. (of had ik last van de wind die zij maakte door haar snelheid?!).

En nu zit de werkweek er weer op. Eindelijk, want het begon toch zwaar te worden. Komt dat door dat zomeruur? Vanavond hadden we op kantoor nog een "drink" van een collega die gehuwd was. De champagne vloeide rijkelijk; na een werkdag... met grote honger... Ik heb blijkbaar niet veel meer nodig. Fronsen. Er werd heel wat gebabbeld over lopen, de 10 miles, ... Supporters zullen er genoeg zijn. Als ik al de drank zou aannemen die ze me voor onderweg beloofd hebben, dan haal ik gegarandeerd de finish niet! Collega lopers echter... Met een beetje geluk 1. Een oude rot in't vak met 36 internationale Marathons op zijn palmares.

Schandalig! Een firma in Antwerpen, met maar 1 of 2 deelnemers op 20 april???!!! Dat moet veranderen. Ik heb onmiddellijk de manager bij zijn kraag genomen en mijn beklag gedaan. Ik vroeg voor gesponsorde outfits, betaling van inschrijvingsgeld, sponsoring, ... Hij was even in gedachten verzonken, en reageerde niet. Even later vroeg hij me: "Frank, hoeveel volk zou jij bijeen kunnen krijgen om te lopen?" "Pfff, 5 a 10 man. Maar niet meer voor deze 10 miles he!!" "Nee dat begrijp ik, maar kan je dat voor volgend jaar dan ineen steken?" "Geen probleem!" Lap, nu moet ik wel blijven lopen na deze 10 miles...

Morgen lange versnellingen...

22:44 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

JAJAAAAAAAAAAAA! Zo is het gemakkelijk hé ,Homerke
een gans leger supporters !!onder het motto :Mannen presteren meer in groep ...HAANTJES GEDRAG !!!!noem ik dat en tgaat nog lukken ook en 't is je gewenst ;-)

Gepost door: Katrien | 05-04-08

De commentaren zijn gesloten.