29-03-08

(veel te) lange versnellingen

Lekker geslapen, terug in ons eigen bedje. Gewekt door de zonnestralen die zich tussen de spleten van de gordijnen wrongen. 7:30h! Hoog tijd om op te staan!!

Loopoutfit aan. Een uurtje later verscheen Elasti. Ook in loopoutfit! Zij zorgde eerst voor de lekkere verse broodjes van de bakker. Daarna beide op voorschrift van Dr Mario lange versnellingen. Bij mij voor beginnelingen, bij Elasti voor gevorderden. Dus samen lopen was geen optie. Voor mij 2 reeksen van 1000 2000 1000 aan 6 min/km met de nodige 500 m pauzes. Ik vertrok thuis, richting autostrade. Al direct de brug over. Pfff, de energie was al op. Gelukkige ging de eerste 1000 m versnelling bergaf euh brugaf. De eerste 2000 was deels wind vanachter, maar ook deels de brug terug op, en deels wind shuin van voor. Zo wisselden de versnellingen zich af, naar mijn gevoel met veel tegenwind. Vooral de 2e 2000m versnelling was veel te lang naar mijn goesting. Wind pal van voor. Mijn jasje flapperde aan mijn lijf. Mijn lange haren wapperden in de wind Obepaald. De wind floot langs mijn oren. Ik moest vechten om het voorgeschreven tempo aan te houden, maar het lukte.

Na 13,67 km was ik terug thuis, 1:36:38 na mijn vertrek. Die Mario schijnt toch zijn stiel te kennen. Die hartslag zakt merkelijk. Voor jullie is die misschien nog verschrikkelijk hoog, maar dan had je mijn cijfertjes enkele maanden geleden eens moeten zien!!

vandaag

Morgen een vetloopje van 10 km. Met de weersvoorspellingen zal het een vettig loopje worden! Fronsen

13:01 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

JA MANNEKES !!! Knap jong !! tja en die lange haren .... staartje maken he Frankske ;-) succes met de vetloop morgen

Gepost door: Katrien | 29-03-08

Amaai, je bent precies niet meer te stoppen. Knap getraind !!

Gepost door: philippe | 29-03-08

zie maar da ge niet over uw lange haren struikelt ! Knappe hartslag zunne, de mijne was 170 of zo iets...

Gepost door: jogginggirl | 29-03-08

pannekes Dag, goe bezig zie ik.
Dat panneke dat ik had bijgezet is leeggebleven. Maar 't is toch allemaal opgeraakt. Zoals in het lopen, nog een tandje bijgestoken.
Succes :-)

Gepost door: Etienne | 30-03-08

De commentaren zijn gesloten.