16-03-08

Zondag, rustdag...

... volgens het schema. Rusdag, dat zag ik niet zitten! Ik had heel de voormiddag tijd. Ik had werk bij van kantoor, maar daar had ik geen zin in. Dus ik moest weg. Edith ging samen met Tinne een vetloop van 20 km doen in het Peerdsbos. Met hen meelopen wag geen optie, omdat ik zeker op tijd moest terug zijn om Matthijs naar de basket te voeren. Dus toen de dames hier buitenstapten, maakte ik me ook klaar voor een lokaal toertje.

kanaalIk was nog maar net 2 km weg, of de hemelsluizen gingen even open. Niet lang, maar net lang genoeg om mij goed nat te maken. Uiteraard net tegenwind... Koud... maar we gingen verder. Ik liep richting kanaal. Ik wist dat ik heel het stuk langs het kanaal de wind vanachter zou hebben. Ondertussen was het terug droog, en er kwam zelfs een heel flauw zonnetje. Het liep vlot... muziek in de oren, waardoor ik 2 lopers achter mij niet had horen naderen. 2 gasten, beide met drankgordel, passeerden me rustig. Wat liepen die soepel seg. Ik dacht "aanpikken". Bij die gasten ging het vanzelf, ik moest met mijn veel kortere beentjes serieus bijbenen. Ik voelde dat ik dit niet zou kunnen aanhouden. Na een 500 m wierp ik een blik op de Garmin. Ik was verdomme 12 km/h aan't lopen. 't Is daarom dat ik zo moe werd. Ik haakte af en liep op eigen tempo verder. Dat was beter vol te houden.

Ondertussen had ik al 6 km afgelegd. Op dat punt besliste ik om even langs mijn ouders te lopen voor een glaasje water... Dat mag bij een vetloop dacht ik. Na 8,5 km belde ik aan... en nog eens... en nog eens. Verdomme, ik had dorst. Gelukkig ging de deur toch open. Een vol glas water, een kwartiertje babbelen en terug weg. Na 12,8 km was ik terug thuis. Gemiddelde snelheid 9,1 km/h. Daarna vlug wat eten... HONGER!!! Dan direct de douche in en Matthijs naar den basket gebracht. Stevig supporteren, Matthijs, gewonnen, vlug naar huis gebracht, dan full speed naar Arendonk, bij Thomas gaan supporteren. Verloren...

Voor mijn part mag 't weekend nu beginnen... Weektotaal: 45 km

Morgen? Wel rustdag! (denk ik).

20:12 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Gelukkig... Was jij er om Mattijs weg te brengen, want we waren laat terug he... mijn schuld ze, ik kon je vrouwke bijna ni volgen.

Goed gelopen deze week he! Knap!

Gepost door: Tinne | 16-03-08

Peggy Ik heb vandaag horen zeggen dat Peggy in blakende conditie verkeerd. Het is maar dat je het weet hé; :)

Gepost door: Gert | 16-03-08

Wanneer is de "Goktent" open ik zou bij God niet weten op wie we moeten wedden ,op de 2 paarden zeker ;-)

Gepost door: Katrien | 17-03-08

Ja soms is het een echte puzzel om alles goed in te plannen met de kids.
Eigenlijk zou voor mensen met kinderen het weekend 3 dagen moeten duren.

Gepost door: Marc | 17-03-08

Zeg maar tegen de jongens dat ze op 20 april ook zo moeten supporteren hoor ! Dat doet de vader dan nog een tandje bijsteken ;-)

Gepost door: Jetty | 19-03-08

ahaa, nog maar een maandje meer te gaan : nu gaan we 't zien zunne : de competitie barst los !

Gepost door: jogginggirl | 20-03-08

De commentaren zijn gesloten.