11-03-08

Jogging in the rain

rain 2Na de rustdag van gisteren, stond vandaag versnellingen op het programma. Ja wadde... Hebt ge al eens buiten gekeken? Storm, regen, ... GEEN WEER OM EEN HOND DOOR TE JAGEN! Gegarandeerd problemen met Gaia! Daarom ben ik er maar zelf doorgelopen. De goesting om te vertrekken was ver te zoeken. Maar als Mario zoveel energie steekt in de schema's, moeten we daar respect voor hebben en, zolang we blessurevrij zijn, de schema's ook volgen. We hadden plots weer een lange avond. Matthijs zijn schoolwerk stond geen baskettraining toe... Yesssss!!

Ik vertrok, heel rustig voor 2 km. In de verte zag ik een fluojasje mijn richting uitlopen. De persoon in dat jasje, was gefocust op haar arm. Uit de dartele, vlotte loopstijl had ik al lang in de mot dat het mijn halve trouwboek was. Ze bleef haar Garmin observeren, en ik liep haar tegemoet op muizevoetjes. En dan plots voor haar neus: "Boeh!!" Gegarandeerd een piek in haar hartslagcurve. Zij was al een uur aan't rondcrossen. Ze maakte een bocht van 180° en liep een stukje met mij mee. Dan schoot ze met gierende ... euh... zolen weg. Je kon het rubber ruiken. Zij had ook een versnellingen-training, maar dan wel voor gevorderden... Na 2 km inlopen kwamen de versnellingen van 200m. Alles ging supervlot (wind pal van achter). Een aantal versnellingen verder moest ik tegen de wind beuken, en kreeg ik er een gratis douche bovenop. Zot zijn doet niet zeer zeker...

We kruisten mekaar zo nog een paar keer. Elastimam dook in't bad, en ik vocht verder met de storm. De versnellingen werden volgens voorschrift afgewerkt en na 8,35 km kroop ik onder de douche. Voila, weer een stap dichter bij de 10 Miles. Morgen alweer rustdag en donderdag wisselloop van 8 km.

22:29 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Weer of geen weer...
als we mogen lopen MOETEN we blij zijn!

Heeft Elasti anti-spin? 't is maar dat ze niet gaat doordraaien he.

Gepost door: Tinne | 11-03-08

Gekkenwerk Dat zal wel beloond worden voor jullie in Antwerpen , maar toch blijft het gekkenwerk in de storm ,(ik heb wat aanpassingskes gedaan in tschema zenne) verzorg Edithje goed hé dat ze niet hervalt en beiden een heel knappe training !

Gepost door: Katrien | 12-03-08

Dan ben jij niet de echte Homer, want die zou wel binnen gebleven zijn met z'n weer.

Gepost door: Marc | 12-03-08

ik zie dat Antwerpen blijkbaar 'voor de eer' aan het worden is. Door weer en wind voorttrainen, dat zijn de echte (zei ze zelf binnenzittend te tokkelen...)

Gepost door: jogginggirl | 12-03-08

Stormloopje Ja, 't is gekkenwerk zo beuken tegen de wind.
Dat zijn echte karaktertrainingen : geloof me vrij, die inzet en moed gaan beloond worden op 20 april.
Dan ga je de vruchten plukken van je stormloopjes.
Goe bezig, makker !

Gepost door: frank spencer | 12-03-08

knap doorgezet hoor en toch wel leuk dat je zo je halve trouwboek halverwege even tegenkomt hé ;-)

Gepost door: Ruthje | 12-03-08

Een halve trouwboek die gaat lopen? Zolang ze maar terug komt is alles ok zeker. Woef woef

Gepost door: Smurfineke | 12-03-08

ont-homer-d Jawadde Frank, je zal de titel van je blog moeten gaan veranderen. Door de regen en wind gaan sporten, dat is helemaal niets voor Homer. Je bent gewoon ont-homer-d! Je vrouwke laten schrikken daarentegen.... toch nog even vasthouden aan die benaming bij nader inzien :-)

Gepost door: Julie | 13-03-08

De commentaren zijn gesloten.