09-03-08

Zondag vetloop

Zondag. Thomas moest om 9 h zijn thuismatch spelen, dit wil zeggen dat hij om 8:15h in de sporthal aanwezig moet zijn. Op mijn programma stond een vetloop van 9 km. Daarvoor gaan lopen zag ik niet zitten. Dus nuchter blijven. Ondanks het feit dat Mario voorschreef "Niet eten voor je gaat lopen, wel drinken, maar dan water" dronk ik toch een heerlijk kopje koffie. Dat moest, anders ben ik geen mens... Na Thomas zijn schitterende overwinning, vertrok Edith vanuit de sporthal voor haar 19 km run. Ik plukte Thomas uit de douche zodat we ook recht naar huis konden rijden. Vlug outfit aan en dan richting Peerdsbos.

Er stond dus een vetloop voorgeschreven van 9 km aan 7:15 (8,28 km/h). Het bos liep weer vol met lopers. Altijd leuk... lotgenoten. Het lopen op zich ging vlot. Muziek was goed. Eekhoorntjes huppelden rond. Heel knap loopvolk. Ook minder knap loopvolk. Veel zuurstof. Beetje vochtig. Regelmatig moest ik lopen met de rem op, om niet te veel af te wijken van het schema. Hartslag gedroeg zich vrij goed. Ik was vast besloten de voorgeschreven afstand aan mijn laars te lappen, maar rond km 8 kreeg ik serieus honger. En gezien ik na 9km in de buurt van mijn auto kwam besloot ik toch maar te stoppen. 9,41 km aan 6:53 (8,7 km/h). 't Zal wel goed zijn zeker...

PfaffToen ik op de parking naar mijn auto stapte, kwam er iemand recht mijn richting uitgestapt. Vermits er niemand anders in de buurt was, kwam hij bijna zeker naar mij toe. "Hej mneer, ken ik je wat vrâage?" Een Nederlander; wat wil je, ik zat in Brasschaat. "Tuurlijk, een handtekening?" "Neuj, we zijn eigenlijk op zoek naar de huizen van de familie Pfaff..., is dat hier in de buurt?" Obepaald Ik wist niet wat ik hoorde; ik dacht even dat het een grap was, maar die gast was bloedserieus. Ik deed mijn best niet in lachen uit te barsten, maar kon toch niet voorkomen dat er een grote smile op mijn gezicht kwam... Ik speelde even met de gedachte om die Nederlanders naar de verkeerde kant te sturen, maar dat kon ik de Pfaffs niet aandoen. Die geilen op belangstelling. "Jean-Marie weet ik wel wonen, de rest niet..." "Nou, als je me dat kon vertellen, dat zou hartstikke mooi zijn!" Ik legde perfect uit waar ze moesten zijn, zodat ze het zeker niet zouden missen. Dolgelukkig stapte hij naar zijn auto. "Loes, ik weet nou waar Sjan Merie woont." en weg waren ze...

15:11 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Had nu toch gewoon gezegd: "Ich bin den Jean-Marie" :))

Gepost door: Gert | 09-03-08

J M ;-))))))))) Hoe schattig ! ge moest hem gewoon de hondepoep laten volgen hebben van hun Dobbermanneke ;-) (sorry dat ik me hier wat verlaag ,maar kon het niet laten) iets anders Proficiat aan Thomas !!! en CHAPEAU voor jou Vetloop , Karakter !!

Gepost door: Katrien | 09-03-08

hahahahaha lol ik lig strijk :p niet te schatten hé

Gepost door: Jess | 09-03-08


Sportief zijn en te gelijknog een Nederlander gelukkig maken Je speelt het maar klaar.Proficiat!

Gepost door: Maria | 09-03-08

buren? Dat zijn uw buren of wa? ocharme, mijn deelneming!

Gepost door: Julie | 09-03-08

Dat meen je niet hé ?
Al goed dat ze dit niet aan ons kwamen vragen, want ik zou echt in een deuk liggen hoor !!!
gr

Gepost door: Jetty | 09-03-08

Als ik eens in de buurt ben kom ik het ook wel eens vragen ;-)

Gepost door: Wim Geerts | 09-03-08

daar... had je misschien nog wel iets aan kunnen verdienen!
Oh nee... toch niet... het waren
Nederlanders.

Grapje

P.S. nee ik liep niet in het bos.

Gepost door: Tinne | 09-03-08

sjan merrie sjan merrie toch ! ge hebt die cameraploeg van vtm toch gezien zeker ? al wat die pfaffen doen, komt op de buis ! (uw lopen ook ?)

Gepost door: jogginggirl | 09-03-08

Dat ramptoerisme van die Nederlanders loopt echt de spuigaten uit. Al goed dat je al gelopen had en reeds tot rust gekomen was.

Gepost door: Marc | 10-03-08

Jeeremineetje wat goed seg dat je die vriendelijke Hollander hartstikke goed geholpen hebt. Nou dat was vast je goede daad van de dag. Zo zie je maar dat iedereen zijn manier heeft om de zondag door te komen. Er zijn er die zelfs 9km aan vetverbranding doen.

Gepost door: Smurfineke | 10-03-08

Haha best wel grappig. Toen ik in het leger zat in Brasschaat zijn we daar ook nog langsgereden. Maar nu zal het daar wel een bedevaartsoort zijn :-)

Gepost door: yves | 11-03-08

De commentaren zijn gesloten.