02-03-08

Zondag...

puzzledPlannen zijn er om gewijzigd te worden. Of je dat nu wil of niet.

Edith ging vandaag de 10 miles Brugge Oostende lopen. Dat was de bedoeling althans, tot het griepvirus hier in huis roet in het eten gooide... Geen 10 miles dus. Ik was daar niet bepaald rouwig om, omdat Matthijs vandaag in Gent moest basketten, en ipv lopen zou Edith mee gaan supporteren. Van supporteren gesproken, de nieuwe gastvrije Gentenaars hadden zich in de loop van de week al aangeboden als extra supporters. Afpraken met Julie & Maarten werden in de loop van de week gemaakt, en het beloofde een gezillige dag te worden...

disappointedMaar... plannen zijn er om gewijzigd te worden... Vrijdag bleef Matthijs al thuis van school wegens prikkeldraad in de keel, gisteren was hij ook al niet veel waard, en vanmorgen toen ik hem uit zijn bed wou sleuren met de vraag "gaat ge basketten?" kwam er alleen een "Nee" kreun... Daar ging onze gezellige zondag... Daar zaten we dan weer ineens met een zee van onvoorziene tijd.

Dat kwam eigenlijk niet slecht uit, want op dag 2 van de 10 miles voorbereiding stond een "duurloopje van 8 km tegen 7 min". Ik maakte me rustig klaar. Edith was ondertussen ook uit haar bed gerold. Ze ging mee! Ze wilde verlost worden van haar snot. Een dik half uur later stond we klaar in't Peerdsbos. Beschut door de bomen zouden we niet zoveel last hebben van de krachtige wind. We waren beide uitgerust met de Ipod, lekker associaal. Ik had deze keer eens drank meegenomen. Een gordel met 4 flesjes; niet bepaald voor de dorst, maar voor het gevoel van lopen met een gordel. Ik moet zeggen, ik merkte niet eens dat ik hem bij had. Het lopen ging suppervlot, en het was spijtig dat de 8 km erop zaten. Gemiddelde snelheid: 6:49 min/km. Dat zal wel acceptabel zijn voor de coach denk ik...

Nu hebben we zelfs nog tijd om met ons poten omhoog te gaan liggen...

14:15 Gepost door Homer in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren


Proficiat voor de moed en inzet.Ook voor Edith hopelijk met goede gevolgen.

Gepost door: Maria | 02-03-08

als rots in de branding blijf je blijkbaar nog als enige overeind in jullie huishouden! Soigneer al die zieken daar hé!

Gepost door: Ruthje | 02-03-08

Homer blijft blijkbaar overeint. Gelukkig bleef ik ook gespaard want de virus deed hier vorige week ook zijn intrede.

Gepost door: yves | 02-03-08

Dan ga je volgende week toch gewoon terug naar Gent om daar te gaan lopen.

Gepost door: marc | 02-03-08

Dinges des levens veranderingen horen daar bij , maar jullie hebben het nog mooi gemaakt zo te zien , op naar volgende week ...trainen en de schat verzorgen ,heel goed verzorgen !!

Gepost door: Katrien | 02-03-08

Samen asociaal lopen? Wim en ik lopen wel eens samen maar dan in tegengestelde richting. Kun je af en toe eens hoi zeggen. Kwestie van de broodnodige variatie :-)
Nog veel plezier met je schema.

Gepost door: Smurfineke | 02-03-08

zieken Hout vasthouden dat je gespaard blijft Frank want dat lijkt daar bij jullie een hele hardnekkige bacterie te zijn.

Gepost door: Gert | 02-03-08

Homer is met niets te verslaan ;-)
En de virussen zijn gelukkig ook bang van hem !!
gr

Gepost door: Jetty | 02-03-08

eind goed al goed... toch nog een geslaagd eind van je verhaal!
Knappe training!
Hopelijk zijn de 4-russen stilaan verjaagd bij jullie.

Gepost door: Tinne | 03-03-08

Jammer Echt jammer van zondag, we keken er echt naar uit; Maar niet aan te doen he. Hopelijk is Matthijs aan de beterhand. Knap gelopen!

Gepost door: Julie | 04-03-08

De commentaren zijn gesloten.